Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +6 °C
Viegls lietus
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Cits

Haiti nolinčoti 13 bandas locekļi

Pūlis Haiti galvaspilsētā Portoprensā pirmdien nolinčoja 13 bandas locekļus, sadedzinot viņus līdz nāvei ar benzīnā izmērcētām riepām, paziņoja policija un aculiecinieki.

Toronto lidostā nozagta zelta krava

Toronto Pīrsona lidostā nozagts kravas konteiners ar zeltu un citiem priekšmetiem vairāk nekā 20 miljonu Kanādas dolāru (13,6 miljonu eiro) vērtībā, paziņoja vietējās varasiestādes.

Lavrovs silti uzņemts autoritārajā Nikaragvā

Krievijas ārlietu ministrs Sergejs Lavrovs trešdien Nikaragvā tikās ar prezidentu Danielu Ortegu, Maskavai, kas Ukrainas kara dēļ nonākusi starptautiskā izolācijā, turpinot centienus izveidot jaunas alianses.

Laikraksts: NATO maina aizsardzības stratēģiju

Reaģējot uz Krievijas atkārtoto iebrukumu Ukrainā un tur pastrādātajiem kara noziegumiem, NATO pieņēmusi lēmumu mainīt savu aizsardzības koncepciju, un tagad ir gatava aizstāvēt "katru collu" savas teritorijas no pirmās uzbrukuma dienas, pirmdien vēsta laikraksts The New York Times.

ASV karakuģis izbraucis cauri Taivānas šaurumam

ASV karaflote pavēstīja, ka tās eskadras mīnu kuģis "Milius" izbraucis cauri Taivānas šaurumam "navigācijas brīvības" operācijas ietvaros vairākas dienas pēc tam, kad Ķīna ap Taivānu bija sarīkojusi vērienīgus militāros manevrus.