Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā -2 °C
Skaidrs
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Vīrusa aizsegā cilvēkus čipos?

Lai gan jau sen caur viedierīcēm iespējams izsekot, kur cilvēki pārvietojas, kā izskatās un par ko interesējas, daļa sabiedrības krīt panikā, ka ''vīrusa aizsegā visus sačipošot''.

Top komentāri

Pravietisnejaukais
P
No sirds iesaku visiem, bet jo sevišķi - mūsu viedajiem politiķiem, ar šo tēmu nejokot. Jo ir liels daudzums ļaužu, kuri, fragmentāri lasot Bībeles Jāņa Atklāsmes grāmatu, ir izsecinājuši, ka nupat, nupat sāk piepildīties tās paredzējumi.
jānis
j
Tak aunu bars ir jāčipo, kā tad lai to nogana.
Krējums Saldais
K
Ir acīmredzami, ka karitūrists Zemguss, savā kultūras izglītībā, ir palaidis garām vienu nozīmīgu pasaules kultūras šedevru, kurš ir tulkots praktiski visās pasaules valodās un kura kopējā tirāža lielāka par visām citām grāmatu tiražām. Kompetenču izglītības upuris? Var gadīties. Katrā ziņā jebkurš var paņemt rokās Jāņa atklāsmes grāmatu un 13 nodaļā izlasīt sekojošu tekstu: "...16 Un viņš dara, ka visi, lielie un mazie, bagātie un nabagie, brīvie un vergi, uzspiež zīmi uz savas labās rokas vai uz pieres, 17 lai neviens nevarētu ne pirkt, ne pārdot, kam nav šīs zīmes - zvēra vārda vai viņa vārda skaitļa.". . . . . Tas skaidri un gaiši norāda - cilvēks tiks apzīmēts, marķēts, digitālibar čipu vai kādā citā veidā, lai tiktu PAKĻAUTS TOTĀLAI KONTROLEI. Nevajag ne koncentrācijas nometnes, ne lodes, ne cietumus, ne policiju, pat valdību nevajag - gribi nopirkt paēst? Pabarot bērnus? Pieņem Čipu no banka vai mirsti badā. Tas ir brīdinājums visiem cilvēkiem. Un karikatūras te pilnīgi g
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Saules paneļu ēra

Lauku radības brīnās: "Tik daudz saules paneļu, ka sauli nemaz vairs neredz…"

Infografikas

Vairāk Infografikas


Karikatūrista skats

Vairāk Karikatūrista skats