Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Andželīnas Džolijas zelta gredzens liek uzvirmot baumām par kāzām

Andželīnas Džolijas parādīšanās sabiedrībā ar zelta gredzenu likusi uzvirmot baumām, ka aktrise beidzot iestūrējusi laulības ostā ar aktieri Bredu Pitu, ziņo ārzemju mediji.

Šonedēļ Āfrikas vizītes laikā uz aktrises zeltneša greznā saderināšanās gredzena vietā parādījusies zelta stīpiņa. Šis fakts pievērsis preses uzmanību, liekot vairākiem medijiem spekulēt, ka slavenais aktieru pāris beidzot apprecējies.

Taču arī tiek pieļauts, ka aktrise drošības nolūkos saderināšanās gredzena vietā Āfrikā nolēmusi valkāt vienkāršāku gredzenu, norāda izdevums Hello!.

Jau ziņots, ka 49 gadus vecais B.Pits un 37 gadus vecā A.Džolija nesen izņēma 90 dienu laulību licenci, kas nozīmē, ka vārdu viņi varētu teikt tuvāko trīs mēnešu laikā.

A.Džolija, pildot ANO labas gribas vēstnieces lomu, pirmdien pievienojusies Lielbritānijas ārlietu ministram Viljamam Heigam braucienā uz Ruandu, lai rosinātu uz diskusiju par izvarošanu un seksuāla rakstura uzbrukumiem kara zonās.

Šonedēļ aktrise apciemojusi arī blakus esošo Kongo Demokrātisko Republiku (Kongo DR). A.Džolija un ministrs V.Heigs pieprasa, lai G8 valstis atzītu, ka izvarošana un seksuāla vardarbība ir Ženēvas konvenciju, kas uzrauga karadarbību, pārkāpums.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko