Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Fotogrāfija ar Vitniju Hjūstoni zārkā izraisa asas diskusijas

Publikācija uz ASV žurnāla National Enquirer vāka, kurā popdīva Vitnija Hjūstone nofotografēta zārkā, izraisījusi asas diskusijas un nosodījumu sociālajos un ASV drukātajos medijos. 

V.Hjūstones fani Tviterī žurnāla lēmumu publicēt V.Hjūstones zārka foto ar virsrakstu "Pēdējais Hjūstones foto" vērtē ļoti asi, nosodot šo tabloīdu par necieņu pret dziedātājas privāto dzīvi. Ārzemju mediji savukārt norāda, ka V.Hjūstones ģimene nav nevienam devusi atļauju fotografēt dziedātāju zārkā, tāpēc šis foto tapis, kādam slepus izmantojot telefonu, bet pēcāk momentuzņēmumu pārdodot žurnālam, vēstī portāls gawker.com. Dziedātāju zārkā bijusi iespēja redzēt individuāliem apmeklētājiem Vighema bēru namā Ņūarkā, Ņūdžersijā tikai ar popdīvas ģimenes atļauju. 

Jāpiemin, ka jau pagājušajā nedēļā National Enquirer publicējis fotogrāfijas, kurās algota modele attēlojusi V.Hjūstoni brīdī, kad viņa viesnīcas numuriņā atrasta mirusi uz vannas istabas grīdas. Chicago Tribune norāda, ka žurnālam ir zināma "bagāža" zārka foto publicēšanā – tas agrāk publicējis 1977.gadā mirušā rokenrola karaļa Elvisa Preslija zārka bildes. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko