Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Kafejnīca McCafe

McCafe ir McDonald"s korporācijai piederoša koncepta restorānu ķēde, kas izveidota, lai iekarotu arvien populārāko espresso un kapučīno bāru tirgu, vēsta oficiāls skaidrojums. Nu ikviens, kam principi neliedz tuvoties makdonaldam vismaz smaržas attālumā, var savām acīm aplūkot, kas par zvēru ir konceptrestorāns, jo viens no šādiem bāru tirgus iekarotājiem ielauzies Rīgas lielveikalā — Pārdaugavas Spicē. Turklāt nevis gar maliņu, bet meties uzreiz pašā cīņas burzmā — otrajā stāvā pie eskalatora, kur jau cīnās Ķirsona Lido ar Ganbei. Ja atmiņa neviļ, tie jau bija pieveikuši kādu no mūsu picotavām, bet nu dabūjuši pretī vienu no makdonalda vispasaules armijas, kas ir vairāk nekā

30 000 restorānu vismaz simt pasaules valstīs. 70 procentos no tiem kara vešana uzticēta vietējā reģiona biznesa pārstāvjiem. Latvijā gan ir tikai seši makdonaldi un nebūt ne pēdējā vietā liekama Lido ēdiena popularitāte.

Taču jāteic, kā ir, — viens makēdiens šajos laikos izskatās nebūt ne dārgs. Jaunībā, kamēr māga tur maka piedevas — kartupeļu salmiņus un kolu, makdonalda gaļasmaizes demokrātiskais iesaiņojums un bērnības atavisms — kāre pēc limonādes — nodrošina, ka bez jaunākās paaudzes vietējiem apmeklētājiem šie iestādījumi nepaliek arī zemē, kurā valda Lido. Spicē nule atvērtais makkonceptuālis gan vairāk atgādina tādu kā mazu makkaktu pretī Ķirsona plašumiem: maza "parastā" McDonald"s letīte un blakus tāda kā kafijbufete ar mazliet kocīgāku interjeru. Bufetes letē dažādas kūciņas, bet ne tik izskatīgas kā pāri pretī. Acīmredzot jaunā Spices iekarotāja galvenais ierocis būs cenas.

***

Kafejnīca McCafe

Lielveikalā Spice

Atvērts no 10.00 līdz 22.00

virtuve 888

interjers 88

apkalpošana 88888

atmosfēra 8888

***

Diena ēda:

Lielie kartupelīši un kola Ls 0,36

Chicken lielais Ls 2,79

Ābolu pīrāgs Ls 0,60

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 18.10.2024.

45 gadu vecumā briesmīgākais ir nevis tas, ka tev vairs nepievērš uzmanību 15 gadus jaunākas sievietes, bet tas, ka sāk pievērst uzmanību 15 gadus vecākas sievietes.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko