Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +5 °C
Apmācies
Otrdiena, 7. maijs
Henrijs, Jete, Henriete, Enriko

Kārļa Streipa un Sergeja Jēgera garšīgākā šokolāde

Dienas Ēdienu gardēži  - žurnālists Kārlis Streips, dziedātājs Sergejs Jēgers, šefpavārs Havjers Garsija, uzņēmēja Inga Latkovska - aklajā degustācijā aizsietām acīm degustē šokolādes. Kuru no tām viņi gandrīz vienbalsīgi nosauc par labāko, lasiet žurnāla Dienas Ēdieni februāra numurā._Valentīndienu gaidot Dienas Ēdieni piedāvā:_a) vakariņas vīriešu kārdināšanai - ēdienkarte ar 3 ēdieniemb) lieliska mafinu recepte un garda šokolādes kūka ar Melno balzāmu un cigoriņu saldējumuc) marcipāna cepumi ar cukurotu ingveru - garšos gan lielām, gan mazāmm meitenēmd) Kurš ir īstais vīns Valentīndienas vakaram pirms un pēc bučošanās? Vīnziņi vīna degustācijā vērtē rozā vīnus.

Žurnālā arī lasiet: Kas jāņem vērā veikalā, izvēloties brokastu maizīšu grauzdētāju tosteri? Padomus dod šefpavārs Māris Jansons. Slavenās franču sīpolzupas recepti soli pa solim rāda  franču pavārs no Berģu restorāna Ratatui Marks Bordenave.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vācu trestera reģioni

Gandrīz visos Vācijas vīnkopības apgabalos vīnkopji destilē arī savu vīnogu spiedpaliekas, ja vien viņiem ir oficiāla atļauja to darīt.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko