Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Latvijas vīnziņi sacentīsies par Baltijas čempiona titulu

 Šajā nedēļas nogalē Tartu notiks jau sestais Baltijas vīnziņu - sommeljeru čempionāts “Baltic Sommelier Vana Tallinn Grand Prix 2011”,  kurā par labāka Baltijas vīnziņa titulu sacentīsies arī trīs Latvijas pārstāvji. Latviju konkursā parstāvēs šī gada Latvijas vīnziņu konkursa finālisti: uzvarētājs:  Ronalds Pētersons (Tallink Hotel Riga), 2. un 3.vietas ieguvēji – Zigmārs Kalniņš (Tallink Hotel Riga) un Kaspars Vēzītis (alkoholisko dzērienu izplatītājs „Skorpions”). 

Finālā, kas notiks sestdien, 29.oktobrī, labākie vīnziņi demonstrēs savas prasmes vīna dekantēšanā un dzirkstoši vīnu pasniegšanas mākslā, kā arī vīna pieskaņošanā ēdienkartei un „aklajās” dzērienu degustācijās. Konkursa dalībnieku sniegumu šogad vērtēs starptautiska žūrija, ko veido pārstāvji no Igaunijas, Latvijas, Lietuvas, Somijas un Dānijas Vīnziņu asociācijām.  

Sacensības par labākā Baltijas someljēra jeb  vīnziņa titulu Baltijā  notiek sesto gadu,  mainot rīkotājvalsti. 2010.gada konkursā Latvijas pārstāvis Jānis Kaļķis iekļuva finālā un ieguva godpilno 3.vietu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko