Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Midltones puncis pirmo reizi iemūžināts oficiālā pasākumā

Pēc skandāla ar prinča Viljama sievas Ketrīnas pludmales bildēm Kembridžas grāfienes briestošais viduklis pirmo reizi iemūžināts oficiālā, britu karaļnama rīkotā, pasākuma laikā. Ketrīna Midltone otrdien apmeklējusi Londonas Cerības Mājas (Hope House) rehabilitācijas centru, kurā no dažādām atkarībām ārstējas sievietes. Centrs darbojas organizācijas Action on Addiction paspārnē, kuras patronese ir prinča Viljama sieva.

Sarunā ar vienu no Cerības Mājas iemītniecēm Ketrīna atzinusi, ka ir satraukusies par pirmdzimtā laišanu pasaulē. Kad nama iemītniece, trīs bērnu māte Lisa šo jautājumu uzdeva Kembridžas grāfienei, Ketrīna atbildēja – tas būtu „pretdabiski“, ja viņa nenervozētu, ziņo izdevums Hello.

Paralēli peldkostīma foto skandālam britu presi nupat pāršalcis jauns, ar Kembridžas grāfieni saistīts notikums. Proti, 4.februārī Britu muzejā rīkotajā pasākumā Bukera prēmijas laureāte, rakstniece Hilarija Mantela publiski savā runā kritizēja Midltoni par to, ka viņa ir „komitejas dizainēta un amatnieku būvēta, ar perfektu sintētisku smaidu, noklāta ar spīdīgu glazūru un vārpstām gurnos, kuras var grozīt ar roku“.

Ketrīnu aizstāvēt šonedēļ meties Lielbritānijas premjers Deivids Kamerons, paziņojot, ka H.Mantelai nav taisnība, ziņo izdevums Guardian. Premjers, kurš bijis viens no pirmajiem cilvēkiem Lielbritānijā, kuram pavēstīti jaunumi par Ketrīnas grūtniecību pirms oficiālā britu karaļnama paziņojuma izplatīšanas tautās, sacījis: „Redzot princesi Keitu publiskos pasākumos, olimpiādē un citviet, esmu novērojis, ka viņa ir spilgta, pievilcīga, fantastiska Lielbritānijas vēstniece. Mums ar to vajadzētu lepoties, nevis izteikt maldīgas piezīmes.“

Kā zināms, pagājušajā nedēļā britu karaļnama sašutumu izraisīja Ketrīnas un Viljama Karību jūras atvaļinājuma bilžu nonākšanas preses rīcībā. Vispirms bildes no Mistikas salas pludmales, kurās redzams, kā prinča Viljama sieva Ketrīna gaišzilā bikini pastaigājas pa pludmali, publicēja Itāļu izdevums Chi. Šonedēļ šīs bildes pārpublicēja Austrālijas izdevums Woman’s Day. Britu karaļnams preses rīcību nosodīja paziņojot, ka šādi mediji iejaukušies karaļnama pāra privātajā dzīvē.

Princis Viljams un viņa sieva Ketrīna jau pērn nonāca skandāla epicentrā, kad paparaci iemūžināja grāfieni sauļojoties bez peldkostīma augšdaļas karaļnama pārstāvim piederošā Francijas privātīpašumā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kā pareizi novārīt olas?

Tuvojas Lieldienas – lielā olu izēšanās, kad krāsotas oliņas gozēsies un dekorēs katru brokastgaldu. Kas ir nepieciešams, lai pareizi tās izvārītu?

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko