Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +4 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Mūziķis Gatis Irbe ar domubiedriem izdod projekta MESA otro albumu

Klajā nācis mūziķa Gata Irbes projekta MESA otrais studijas albums II. Albuma digitālo versiju ir iespējams pasūtīt MESA un Ziedot.lv organizētajā labdarības kampaņā Mēs ar MESA mājaslapā www.mesarmesa.lv .

Albums fiziskajā versijā kompaktdiskos tiks izdots 14. decembrī. Albumā iekļauto visu skaņdarbu muzikālais producents ir Arstarulsmirus, un ierakstu tapšanā ir piedalījušies arī vairāki viesmākslinieki – Renārs Kaupers, Arstarulsmirus, Intars Busulis, etnoapvienība Tautumeitas, koris Pa Saulei un citi. Kopumā digitālais albums sastāv no 8 kompozīcijām, kurām fiziskajā versijā pievienosies vēl 2 jauni skaņdarbi.

Šodien atklāta interneta vietnes jaunā versija www.mesarmesa.lv , kurā var iegūt abu MESA studijas albumu – gan pirmā, gan jaunākā - digitālās versijas apmaiņā pret ziedojumu. Pilnīgi visi 100% iegūtie ienākumi ar organizācijas Ziedot.lv tehnisko un juridisko atbalstu tiks ziedoti bērnu ar kustību traucējumiem rehabilitācijai centrā Poga. Kopš pērnā gada maija ar MESA pirmo albumu un Ziedot.lv citām kampaņām kopumā tika savākti līdzekļi šīs programmas 55 bērnu ārstēšanai. Palīdzības sniegšanai Mēs ar MESA kampaņā kopumā apzināti vēl 39 bērni, un viena bērna rehabilitācija vidēji izmaksā 1700 eiro. Mājaslapā var sekot līdz saziedotajam apjomam un bērnu skaitam, kam palīdzēts. Jaunajā mājaslapas versijā ir pievienota jauna iespēja katram apmeklētājam arī ziedot kādam konkrētam bērnam no visiem 39, kam aizietu par studijas albumu noziedotie līdzekļi.

"Esmu jau vairākkārt uzsvēris, ka savu dzīvi nevaru iedomāties bez kustības, tāpēc šīs kampaņas mērķis ir kā tieša atbilde mūsu gribai palīdzēt tiem, kam vajadzīgs atbalsts. Un es gribētu aicināt visus apzināties savu veiksmi un dot tiem, kuriem varbūt dzīvē nav paveicies tik daudz", kampaņas nozīmi skaidro projekta autors Gatis Irbe.

Gan pirmā, gan otrā MESA studijas albuma vāciņa noformējuma autors ir viens no mūsdienu Latvijas gleznotājiem Paulis Postažs.

Pirms nedēļas MESA prezentēja arī savu pirmo šī albuma vēstnesi Divas Pasaules, kas ir ierakstīts, piedaloties korim Pa Saulei

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko