Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

No 6.decembra rādīs dokumentālo filmu par ielu sporta un kultūras kustību Ghetto Games

No 6. decembra katru ceturtdienu kinoteātrī _Forum Cinemas _varēs noskatīties Latvijas ielu kultūras un sporta kustības Ghetto Games veidoto dokumentālo filmu Tā ir mūsu brīvība.

Dokumentālā filma vēsta par šobrīd Latvijā lielāko ielu kultūras un sporta kustību Ghetto Games, kas jau četru gadu garumā pulcē vairāk nekā 50 000 jauniešu visā Latvijā uz basketbola, futbola, florbola, deju, BMX frīstaila, MTB frīstaila, skeitborda, ekstrēmās skrituļslidošanas, ielu vingrošanas un velotriāla sacensībām.

Filma stāsta par kustības aizkulisēm, jaunu cilvēku entuziasmu un ticību idejai, brīvprātīgo darbu, kā arī sezonas aktualitātēm un lielākajiem pasākumiem.

„Filma ir par to, kā 90 dienās top vairāk kā 60 pasākumi, kā ar vairāk nekā 100 brīvprātīgo palīdzību tapa Baltijā līdz šim lielākais starptautiskais ielu kultūras un sporta festivāls Ventspilī, par desmitiem degošu siržu un acu pāru, kas elpo un dzīvo šīs idejas vārdā. Viss par to, kas ir mūsu brīvība,” stāsta Ghetto Games galvenais organizators Raimonds Elbakjans.

Lielākie Ghetto Games pasākumi 2012.gada sezonā tika aizvadīti 2. jūnijā Jēkabpilī un 9. jūnijā Daugavpilī, bet vasaras kulminācija tika sasniegta jūnija pēdējās dienās Ghetto Games festivālā Ventspilī, kad kopumā vienpadsmit sporta veidos startēja 16 valstu vairāk nekā 1300 dalībnieku, liekot pamatu ikgadējam alternatīvo sporta veidu un kultūras festivālam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko