Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Pēc bērēm Hjūstones meitu pieķer lietojam narkotikas

Tikai pāris stundas pēc dziedātājas Vitnijas Hjūstones bērēm popdīvas meita Bobbi Kristīna Brauna uz pāris stundām pazudusi, lai tiktu pieķerta lietojam narkotikas, vēsta portāls The Daily Beast

18 gadus vecā V.Hjūstones meita pēc dziedātājas bērēm uz pāris stundām pazudusi no ģimenes uzmanības loka, portālam apliecinājušas divas popdīvas ģimenei tuvas personas. Portāla avoti apgalvo, ka ne V.Hjūstones māte, ne arī citi ģimenes locekļi nevēlas atzīt sabiedrībai, ka arī popdīvas meitai ir problēmas ar narkotikām. 

"Viņi centās izglābt Vitniju, taču viss velti. Tagad viņi satraucas par Bobbi Kristīnu, ka ar viņu notiks tas pats un viņu nespēs no tā atturēt. Bobbi Kristīne ir viss, kas Miss Sissijai (V.Hjūstones mātei – red.) ir palicis no Vitnijas. Viņa ir ļoti nogurusi, taču vēlas cīnīties par savu mazmeitu," apgalvo ģimenei tuvie ziņu avoti. 

Bobbi Kristīne esot bijusi sarūgtināta, ka viņas tēvs Bobijs Brauns pametis bēru norisi dēļ pārpratuma, kas izcēlies par sēdvietām. "Tas Bobbi Kristīnai bijis par daudz," ģimenei tuvās personas citē The Daily Beast. Tiek ziņots, ka B.Brauns ar savu pavadošo svītu vēlējies sēdēt baznīcas priekšā, kur sēdvietas bija paredzētas popdīvas ģimenei. Taču B.Braunam norādīts, ka viņa sēdvieta paredzēta citur, uz ko B.Brauns reaģējis, pametot ceremonijas vietu. Pēcāk oficiālajā paziņojumā medijiem B.Brauns vainu uzvēlis apsardzei, kas neļāvusi viņam tikties ar paša meitu, ziņo CNN

Kā zināms, jau pirms bēru rīkošanas vairāki V.Hjūstones ģimenes locekļi iebilduši pret B.Brauna aicināšanu uz dziedātājas bērēm, jo tieši viņš tiek vainots V.Hjūstones slīgšanā narkotiku atkarībā. Neraugoties uz nesaskaņām, B.Brauns tomēr saņēmis ielūgumu uz popdīvas bēru ceremoniju.

V.Hjūstones ģimene noliedza ziņas, ka Bobbi Kristīna lieto narkotikas, taču apstiprināja, ka pēc bērēm popdīvas atvasei vajadzējis pavadīt laiku vienatnē. Mediji ziņo, ka V.Hjūstones meita jau pērn izgājusi narkotiku rehabilitācijas kursu. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko