Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +5 °C
Apmācies
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

VIDEO: Kas notiek? svinību diena

Laikraksta Diena mūsdienu zināšanu pārbaudes konkursa devītklasniekiem Kas notiek? uzvarētāju svinību diena Rīgā, 2015. gada 27. novembrī, kurā 121 devītklasnieks viesojās pie Latvijas Valsts prezidenta, iepazina Latvijas Republikas Saeimu, kā arī apmeklēja mākslas muzeju Rīgas Birža un vēroja jaunāko kino uz lielajiem ekrāniem kinoteātrī _Kino Citadele. _Dienas noslēgums - apbalvošanas ceremonijā RTU Dizaina centrā.

Laikraksts Diena pateicas visiem svinību dienas ieceru realizētājiem: Valsts prezidenta kancelejai, Latvijas Republikas Saeimai, SIA Lattelecom, Rīgas Tehniskajai universitātei (RTU) un RTU Dizaina centram, grilbāram Lighthouse, kinoteātrim Kino Citadele, pludmales sporta centram Brazīlija, zinātnes teātrim Laboratorium, RTU karsēju komandai, Latvijas Biznesa koledžai, mākslas muzejam Rīgas birža, grupai OLAS un mūziķim Mazais Zaļais.

Konkurss 2015. gada 23. oktobrī noritēja 16. reizi un tas tika translēts tiešraidē kanālā 360TV, taču tā video ierakstu, kā arī šī gada konkursa jautājumus un svinību dienas fotogrāfijas var apskatīt un lejupielādēt no drošās failu uzglabāšanas un apmaiņas vietnes eDati.lv/kasnotiek!  

Vairāk par konkursu www.diena.lv/kas-notiek

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 25.04.2024.

Esmu noskatījies diezgan daudz filmu, bet joprojām nekādi nevaru saprast, kāpēc tajās sieviete, pavadījusi nakti kopā ar vīrieti, no rīta aizsedz savas krūtis ar segu.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko