Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Vitnijai Hjūstonei bija priekšnojautas par drīzu nāvi

Dziedātājai Vitnijai Hjūstonei bija priekšnojautas par drīzu savu aiziešanu viņsaulē un saviem draugiem pēdējās dzīves dienās viņa atkārtoti teikusi, ka drīz "redzēs Jēzu", ziņo ārzemju mediji. 

Portāls TMZ.com apgalvo, ka popdīva draugiem sacījusi, ka nojauš drīzu savu aiziešanu. "Cits ziņu avots mums vēsta … Vitnija bija teikusi draugiem, ka viņa "juta, ka viņas laiks tuvojas" ... Tāpēc viņa pielika visas pūles, lai, kad vien varētu, pavadītu laiku, slavējot Kungu un Glābēju," ziņo portāls. 

Tāpat tiek vēstīts, ka pēdējās savas dzīves dienās dziedātāja daudz runājusi par garīgām tēmām, citējusi Bībeli, dziedājusi baznīcas himnas un iesaistījusies sarunās ar draugiem un radiniekiem par Jēzu Kristu un pēcnāves dzīvi. 

Dziedātājas bēres notiks sestdien Ņūdžersijā. NBC ziņo, ka V.Hjūstones krustmāte Areta Franklina uzstāsies viņas bēru dievkalpojumā, kurā uzrunu teiks arī gospeļdziedātājs Mārvins L.Vinans. Uz bēru ceremoniju, lai arī pret to iebilduši vairāki dziedātājas ģimenes locekļi, tomēr esot ielūgts arī V.Hjūstones bijušais vīrs Bobijs Brauns, kurš tiek vainots dziedātājas slīgšanā atkarībās.

Bēru ceremonija notiks Jaunās Cerības Baptistu baznīcā un V.Hjūstone pēc tās tiks apglabāta līdzās savam tēvam Fērvjū kapsētā Vestfīldā, Ņūdžersijas štatā, ziņo prese. Lai arī dziedātājas bēru ceremonijā piedalīsies tikai šaurs dziedātājas tuvinieku un draugu loks, iespējams, pie baznīcas tiks uzstādīti ekrāni, kuros popdīvas fani varēs vērot ceremonijas tiešraidi. Ņūdžersijas štata amatpersonas ir paziņojušas, ka sestdien par godu dziedātājai karogi štata teritorijā tiks nolaisti pusmastā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko