Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 6. maijs
Didzis, Gaidis

Ābolu, fenheļa un laša salāti

Ābolu, fenheļa un laša salātu recepte.

SASTĀVDAĻAS: 3 fenheļa galviņas, 3 lieli āboli, 400 g kūpināta laša, 2 ēd. k. kaperu, 3 ēd. k. sakapātu diļļu, 1 citrona sula, 5 ēd. k. olīveļļas, pēc garšas sāls un malti melnie pipari.

1. Fenheļa galviņas un ābolus sagriež ļoti smalkās šķēlītēs. Pieber kaperus un sakapātas dilles.

2. Pievieno salātiem olīveļļu un pusi citrona sulas, sāli un piparus. Visu apmaisa.

3. Salātus kārto uz šķīvjiem. Virsū liek saplucinātu kūpināto lasi un apslaka ar atlikušo citrona sulu. Pasniedz.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vācu trestera reģioni

Gandrīz visos Vācijas vīnkopības apgabalos vīnkopji destilē arī savu vīnogu spiedpaliekas, ja vien viņiem ir oficiāla atļauja to darīt.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko