Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā -1 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 23. novembris
Zigfrīda, Zigrīda, Zigrīds

Dienas recepte: Diļļu tartara mērcīte

Sastāvdaļas:

- 120 ml majonēzes (var aizvietot ar bezpiedevu jogurtu, skābo krējumu vai kefīru);
- prāva sauja diļļu;
- 1 ēdamkarote kaperu;
- 1 vidējs šalotes vai parastais sīpols;
- 1 tējkarote Dižonas sinepju;
- 2 tējkarotes citrona sulas;
- sāls un malti melnie pipari pēc garšas.

Pagatavošana:

1. Dilles sīki sakapā, sīpolu nomizo un arī sīki sasmalcina. Kaperus nosusina un smalki sagriež. Izspiež sulu no citrona.

2. Nelielā bļodiņā liek majonēzi, pievieno dilles, kaperus, sīpolus, sinepes un citrona sulu. Visu kārtīgi samaisa. Pēc garšas pievieno sāli un piparus.

3. Pasniedz ar svaigiem vai grilētiem dārzeņiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Benediktīns

Turpinot stāstu par saldajiem liķieriem, šoreiz kārta pienākusi benediktīnam – slavenajam franču dzērienam Bénédictine. Šis liķieris tiek ražots kopš 1863. gada un ir slavens ar savu unikālo garšu, k...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko