Laika ziņas
Šodien
Apmācies

Kā pareizi ēst mīksti un cieti vārītu olu?

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vārds
V
Latvijā krietni jāpiedomā par galda kultūru. Bieži vien, kurš ēdienu dabūjis, sāk jau ēst citus ne pagaidījis, ne labu apetīti novēlējis... Par galda kultūru būtu daudz jārunā.
sīkumu nav
s
Nākošo pētniecisko rakstu par pareizām roku un rumpja kustībām ,atslaukot pakaļu.
drusku dzejnieks
d
Atspiedies uz abām rokām, izdirsies bez kādām mokām.
  • 8
  • 0
ļuļa
ļ
zeme atveries - kā ēst olas. nu kā kā, iebāž dibenā un miers, kā jau gadu tūkstošiem dara.
Ļuļai
Ļ
Ļuļa lai tev izdodās to olu labi dziļi dabūt savā dibenā. Tagad visi zinām,ka Ļuļa ēd nevis ar muti,bet ar dibenu,bet kakā pa muti.
  • 1
  • 9

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Slavenas zupas

Tradicionālas ziemas zupu receptes no visas Eiropas.

Noslēpumainā Šartrēze

Vēl viens slavens un īpašs emulsijas liķieris ir franču Chartreuse – šartrēze, augu liķieris, kas tiek gatavots no vairāk nekā 130 dažādiem augiem, zālītēm un saknēm ar ārstnieciskām īpaš...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko