Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +7 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Karsēta sarkanvīna krēms ar rudzu maizes mērci

Pagatavošana:

1. Želatīnu uzbriedina.

2. Cukuru karamelizē, tad pielej sarkanvīnu, nedaudz pavāra un pievieno saldo krējumu. Visu uzkarsē un iemaisa uzbriedinātu želatīnu.

3. Masu lej formās, liek ledusskapī lai sastingst.

4. Visas mērces sastāvdaļas sajauc un nedaudz pavāra, tad atdzesē, kopā ar sagatavoto krēmu kārto uz šķīvja un pasniedz.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Krēmam (4 porcijām):

100 g sarkanvīna, 500 g saldā krējuma, 60 g cukura, 10 g želatīna.

Mērcei vajadzēs:

3 ēd. k. rīvētas rupjmaizes, 1 ēd. k. cukura, 20 g citrona, 200 g ūdens.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko