Laika ziņas
Šodien
Apmācies

Pupiņu sautējums

Pupiņu sautējuma recepte gardākām brīvdienām.

Sastāvdaļas: 400 g pupiņu, 100 g kūpināta speķa, 750 ml gaļas buljona, 1 tējk. saldā paprikas pulvera, 1 sīpols, 2 daivas ķiploka, 3 burkāni, 2 ēd. k. olīveļļas, 400 g konservētu tomātu, naža gals Kajennas piparu, 2 lauru lapas, puslaima sula, sāls, pipari.

1. Pupiņas pa nakti izmērcē, tad sālsūdenī izvāra.

2. Katlā sakarsē eļļu un tajā apcep kūpināta speķa gabaliņus. Pieliek sakapātu sīpolu un ķiplokus, sagrieztus burkānus un pasautē.

3. Iemaisa tomātus, garšvielas un visu sautē 15 min.

4. Pievieno pupiņas, pielej buljonu un lēni vāra vēl 15 min. Tad pēc garšas pieliek laima sulu un pasniedz.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 05.12.2025

Vecas zinātniskās fantastikas filmas sākas apmēram tā: "2025. gads. Cilvēce apgūst kosmosa tālākos nostūrus." Viņi lika uz mums lielas cerības…

Garšvielas, kas uzbur īsto Ziemassvētku brīnumu

Kanēlis, krustnagliņas, ingvers, safrāns, kardamons, muskatrieksts, vaniļas cukurs, ir populārākās garšvielas, kas spēj radīt Ziemassvētku garšu un īpašo smaržu. Tām papildinot gan ikdienišķus, gan...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko