Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā -2 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 23. novembris
Zigfrīda, Zigrīda, Zigrīds

RECEPTE: Puķkāpostu un ābolu zupa

Pagatavo sev un saviem mīļajiem gardu zupu!

Sastāvdaļas: 1,5 kg puķkāpostu, 5–6 āboli, 50 g sviesta, 4 sīpoli, 1,5 l piena, 3 ekobuljona kubiņi, 8 ēd. k. saldā krējuma, timiāns, pēc garšas sāls un pipari.

1. Sagriež gabaliņos puķkāpostu. Nomizo un sagriež arī ābolus un sīpolus. Katlā izkausē sviestu, liek tajā ābolus, pēc brīža pievieno puķkāpostus un sīpolus. Visu
grozot apcep apmēram 5 min.

2. Pievieno pienu, buljona kubiņus un uzvāra. Uz mazas uguns sutina vēl 5 min, līdz dārzeņi mīksti.

3. Noņem zupu no uguns un sablendē. Pēc garšas pieliek sāli, maltus melnos piparus.

Lej šķīvjos, katrā ielej arī pa karotei saldā krējuma un pārber ar timiānu.

Labu apetīti!
 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Benediktīns

Turpinot stāstu par saldajiem liķieriem, šoreiz kārta pienākusi benediktīnam – slavenajam franču dzērienam Bénédictine. Šis liķieris tiek ražots kopš 1863. gada un ir slavens ar savu unikālo garšu, k...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko