Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

Ford skaistie pārsteigumi

Ford atklājis jauno konceptauto Evos, kas demonstrē patiesi jaunas dizaina vēsmas auto industrijā. Saskaņā ar autoražotāja sniegto informāciju, Evos formē jaunās paaudzes rokrakstu, kas būs raksturīga vieglo, minivenu un krosoveru Ford automašīnām, pie tam pirmais sērijveida auto ar jaunajam dizainam raksturīgajām pazīmēm tirgū parādīsies jau 2012.gadā.



"Pirmie jaunās kolekcijas auto būs gatavi ātrāk, nekā jūs spējat iedomāties. Par to varēs pārliecināties drīzāk pēc četriem mēnešiem, nekā pēc četriem gadiem," paziņojis Ford grupas viceprezidents Džejs Meizs. "Mēs degam nepacietībā pēc iespējas ātrāk nodot klientu rīcībā jaunā dizaina automašīnu."

Evos konceptu var saukt par sporta hečbeku. Tas ir kā radīts, lai palielinātu dinamiku un izceltu auto uz konkurentu fona. Meizs stāsta, ka viņam un viņa komandai izdevies "kinētiskā dizaina" pieeju padarīt vienkāršāku un tajā pašā laikā piešķirt tai pavisam jaunu seju.

Tāpēc kompānija no Detroitas uzsver, ka galvenais jaunā dizaina elements būs apgāztas trapeces formas automašīnas radiatora reste, kura tika radīta priekš Ford Electric un jaunā Focus ST modeļa.

Evos interjers ir salīdzinoši ieturēts, ja vien par tādu var uzskatīt futūristisko mērinstrumentu paneli. "Mēs uzskatām, ka jaunā pircēju paaudze visā pasaulē gaida ko prestižāku ikvienā mūsu modelī. Tas nospēlēja būtisku lomu jaunā dizaina radīšanā."

Vairāk informāciju par šo auto varēs uzzināt Frankfurtes auto izstādē.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko