Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Kino Bize piedāvā divas melnās komēdijas

Piektdien, 7. jūnijā, kinoteātris Kino Bize piedāvā izsekot līdzi diviem traģikomiskiem ceļojumiem godalgotās festivālu filmās, kuru galvenie varoņi ir šķietami garlaicīgs mīlnieku pāris un bariņš invalīdu, pavēstīja kinoteātra pārstāvis Māris Prombergs.

Vispirms plkst. 19 varēs noskatīties Bena Vītlija filmu Atpūtnieki, kas labākajās britu komēdiju tradīcijās no savādas romantiskās komēdijas pārtop stindzinošā trillerī. Filmas pēdējā epizode atgādina par filmas spēcīgāko īpašību – labu melno humoru, kas sasaucas ar izcilā režisora Hela Ešbija filmu Harolds un Moda.

Kriss mīl savu draudzeni Tīnu, kura dzīvo kopā ar untumaino, neapmierināto māti. Cenšoties izrauties no ikdienas rutīnas, viņa piekrīt Krisa aicinājumam doties nedēļu garā izbraucienā. Ceļojuma laikā viņi sastop dažādus svešiniekus un līdzīgus atpūtniekus, kuri ar saviem mazajiem grēciņiem spēj sakaitināt Krisu. Divi šķietami pavisam garlaicīgi varoņi, kuri nevienam neļaus sabojāt viņu brīvdienas!

Pirmizrāžu piektdienu plkst. 21 turpinās režisora Džefrija Enthovena filma Ardievu, nevainība!, kura atgādina, ka arī beļģiem ir lieliskas iemaņas traģikomēdiju žanrā. Filma ir kā savdabīgs Gustava de Kerverna un Benuā Delepina komēdijas Aaltra turpinājums, kurā divi kaimiņi ratiņkrēslos dodas vainīgā meklējumos. Šis stāsts ir par trīs puišiem, kuri savos divdesmit gados mīl vīnu un sievietes, bet viņi joprojām ir nevainīgi. Visi trīs dodas ceļojumā uz Spāniju, cerot gūt savu pirmo seksuālo pieredzi. Nekas viņus nevar apturēt, pat tas, ka Jozefs ir akls, Larss pārvietojas tikai ratiņkrēslā un Filips ir pilnīgi paralizēts.

Filma Eiropas kinoakadēmijas balvas nominācijā Skatītāju izvēle pārspēja tādus grandus kā Mākslinieks (The Artist), Neaizskaramie (Untouchables) un citas.

Vairāk informācijas www.kinobize.lv

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja