Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Ādažos aizdomās par meitenes pavešanu netiklībā aizturēts vīrietis

Ādažos aizdomās par seksuālu noziegumu pret 10 gadus vecu meiteni aizturēts vīrietis, vēsta Valsts policija.

Likumsargi pagājušajā nedēļā no Ādažu pašvaldības policijas saņēma informāciju par kādu vīrieti, kurš Ādažos atkailinājis dzimumorgānus garām ejošas desmit gadu vecas meitenes klātbūtnē. Izmeklēšanas laikā policisti noskaidroja iespējamo vainīgo – 1948. gadā dzimušu vīrieti, kuru aizturēja. Saistībā ar notikušo sākts kriminālprocess un policisti pārbauda aizdomās turētā vīrieša iespējamu saistību ar citiem noziegumiem pret nepilngadīgajiem.

Noskaidrojot precīzāk notikušā apstākļus, policisti ieguva informāciju, ka meitene šajā pašā dienā ap pusdienas laiku pēc mācībām skolā vienatnē gājusi uz netālu esošo dzīvesvietu. Kad viņa devās pāri Gaujas tiltam, pretī nāca nepazīstams vīrietis. Svešinieks atvēra mēteli, atsedzot savus dzimumorgānus. Par notikušo meitene pēc dažām stundām izstāstīja mātei, kura informēja pašvaldības policiju.

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Saulkrastu iecirkņa policisti sadarbībā ar Rīgas reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas pārvaldes amatpersonām sāka minētā nozieguma izmeklēšanu. Tās laikā tika pārbaudītas personas, kuras atbilst noziedznieka aprakstam. Izmeklēšanas rezultātā policisti noskaidroja, ka noziegumu, visticamāk, izdarījis 1948. gadā dzimis vietējais iedzīvotājs. 17. novembrī policisti aizdomās turēto personu Ādažos aizturēja.

Jāpiemin, ka šis vīrietis iepriekš nav nonācis policijas redzeslokā.

Veicot kratīšanu vīrieša dzīvesvietā, policisti atsavināja viņa portatīvo datoru un mobilo telefonu, kā arī apģērbu, ko viņš valkājis nozieguma brīdī.

Policistu rīcībā esošā informācija liecina, ka par šo noziegumu aizdomās turētais vīrietis, iespējams, izdarījis arī citus līdzīgus noziegumus pret mazgadīgajiem, un šī informācija šobrīd tiek pārbaudīta.

Saistībā ar notikušo uzsākts kriminālprocess par pavešanu netiklībā, ja tas izdarīts ar mazgadīgo. Par šādu noziegumu likumā paredzēta brīvības atņemšana uz laiku līdz septiņiem gadiem.

Tiesa nolēma aizdomās turēto neapcietināt, tāpēc viņam piemērots ar brīvības atņemšanu nesaistīts drošības līdzeklis.

Top komentāri

Buks
B
Ja kāds nolaistu bikses un parādītu savu pliko pakaļu pie Rīgas pils- vai tas būtu kvalificējams kā Valsts Prezidenta pavešana netiklībā? Un kā tas pats pasākums tiktu kvalificēts pie Ārlietu ministrijas mājas?
.
.
Ej nu ej ,kāda tur pavešana,vecim palika karsti,pavirināja mētelīti,lai atvēsinātos. Kāds tur pārsteigums, skolā taču tagad māca patiešām īsto netiklību par kārlīšiem un karlīnītēm ar visām bildītēm.
Izbrins
I
Un pēc vairāk kā pāris stundam aizdomās turētais vīrietis joprojām staigāju tur un atpakāļ par Gaujas tiltu un gaidija paradīt savus dzimum orgānus policijai....
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nevar nebalstīt

AirBaltic joprojām nepieciešama valsts "aizmugure".

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas