Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +7 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Aiztur 17 gadus vecu jaunieti, kurš apkrāpis kredītņēmējus

Aizdomās par krāpšanu Rīgas policisti aizturējuši kādu 17 gadus vecu jaunieti. Pagaidām policisti noskaidrojuši divus cilvēkus, kurus jaunietis varētu būt apkrāpis, piedāvājot naudas aizdevumus vairāku tūkstošu latu apmērā, bet likuma sargiem ir aizdomas, ka apkrāpto skaits varētu būt desmit reižu lielāks.

25.oktobrī policijā vērsās kāda sieviete, ziņojot, ka ir apkrāpta. Policisti noskaidroja, ka sieviete oktobra sākumā pamanīja sludinājumu vienā no Latvijas interneta portāliem, kurā bija piedāvāta iespēja izdevīgi aizņemties naudu. Tā kā sievietei bija nepieciešams aizdevums, viņa atsaucās uz sludinājumu.

Sazinoties ar sludinājuma ievietotāju sieviete noskaidroja, ka aizdevuma saņemšanai nepieciešams iemaksāt drošības naudu 25 latu apmērā, kurus sieviete pārskaitīja uz sludinājuma ievietotāja norādīto bankas kontu. Taču divu nedēļu laikā kredīta tīkotāja nesaņēma solīto aizdevumu, tādēļ viņa vērsās policijā, ziņojot par krāpšanu.

Izmeklēšanas gaitā policisti nāca uz pēdām kādam 17 gadus vecam jaunietim, kuru otrdien aizturēja. Jaunietis likuma sargiem atzinās desmit krāpšanu gadījumos, taču policijā vērsies ir tikai viena apkrāptā persona. Tādēļ policija aicina atsaukties ikvienu, kas šādā vai līdzīgā veidā ir apkrāpts, zvanot uz tālruņu numuriem 67070840, 67070802 vai 110.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas