Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 11. oktobris
Silva, Monta, Tince

Auto sadursmē Ilūkstē deviņi cietušie; Aglonā lepnu auto grāvī iestūrē iereibis Krievijas pilsonis

Nemierīgi aizvadītā nedēļas nogale pagājusi uz Latgales ceļiem, kur no 25. līdz 27.jūlijam reģistrēti 36 satiksmes negadījumi, portālam Diena.lv pastāstīja Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes Kārtības policijas biroja Prevencijas nodaļas inspektore Anastasija Laizāne.

27.jūlijā ap plkst. 15 Ilūkstes novada Pilskalnes pagastā notika sadursme starp automašīnu Volkswagen, kuru vadīja 1976.gadā dzimis vīrietis un kravas automašīnu Mercedes Benz Sprinter, kuru vadīja 1962.gadā dzimis vīrietis. Pavisam šī negadījuma rezultātā ar dažādām traumām un lūzumiem slimnīcā nogādāti deviņi cilvēki, ieskaitot abus vadītājus. Cieta 1961., 1964., 1947. un 1988.gadā dzimuši vīrieši, 2006.gadā dzimis zēns, kā arī 1961. un 1960.gadā dzimušas sievietes. Policija skaidro notikušā precīzus apstākļus un iemeslus.

27.jūlija naktī Aglonas novada Kastuļinas pagastā uz vietējā ceļa avarēja automašīna Infiniti – 1985.gadā dzimis Krievijas pilsonis netika galā ar vadību un nobrauca no ceļa. Vadītājs praktiski necieta, taču, ierodoties notikuma vietā, policijas darbinieki konstatēja, ka viņš atrodas 1,15 promiļu reibumā. Kā paskaidroja pats vīrietis, iedzerot ar draugiem, pie kuriem atbrauca ciemos, viņš nolēmis aizbraukt pēc cigaretēm.

27.jūlijā dienas laikā Daugavpils novada Medumu pagastā notika sadursme starp automašīnu Mitsubishi, kuru vadīja 1968.gadā dzimis vīrietis un motorolleri, kuru vadīja 14 gadus veca pusaudze (2000.g.dz.). Pēc sākotnējās informācijas par negadījuma iemeslu kļuva Mitsubishi nepietiekama distance.

25.jūlijā Preiļos notika triju automašīnu sadursme. Rēzeknes-Lāčplēša-Kauna ielu krustojumā 1995.gadā dzimusī jauniete braucot ar Audi nepalaida pa galveno ielu braucošo Alfa Romeo, kura trieciena rezultātā iebrauca stāvošajā GAZ. Divas 1995.gadā dzimušās Audi pasažieres pēc mediķu apskates tika atlaistas mājās.

Tās pašas dienas vakarā Riebiņu novada Rušonas pagastā uz šaura lauku ceļa sadūrās automašīna Audi, kuru vadīja 1977.gadā dzimis vīrietis, un automašīna Toyota, kuru vadīja 1957.gadā dzimusī sieviete. Abi vadītāji guva vieglas traumas un no hospitalizācijas atteicās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas