Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Bolderājā kopīgas iedzeršanas laikā ar cirvi nogalina pudelesbrāli un līķi iemet pagrabstāvā

Pagājušajās brīvdienās - naktī no sestdienas, 22.marta, uz svētdienu, 23.martu, policijas darbinieki aizturēja vīrieti par nežēlīgas slepkavības izdarīšanu Bolderājā, portāls Diena.lv uzzināja Valsts policijā. 

Likumsargi saņēma izsaukumu uz kādu Tekstilnieku ielas nama dzīvokli, kurā kopīgas alkohola lietošanas laikā starp alkohola lietotājiem izcēlās sadzīviska rakstura konflikts, kas saistīts ar greizsirdību.

Strīda laikā, ciemos atnākušais, 1978. gadā dzimušais vīrietis saņēma vairākus sitienus ar cirvi pa galvu un notikuma vietā mira. Cenšoties atbrīvoties no mirušā ciemiņa, uzbrucējs viņu nometa pa trepēm uz pagrabstāvu. Aizdomās turamā pudeles brāļi uz notikuma vietu izsauca policiju.

Nekavējoties reaģējot, policijas darbinieki notikuma vietā aizturēja vienu iepriekš sodītu 1982. gadā dzimušu vīrieti. Vīrietis savu vainu atzina, viņam piespriests drošības līdzeklis apcietinājums.

Policija uzsākusi kriminālprocesu par slepkavību. Par šādu noziegumu likums paredz sodu ar mūža ieslodzījumu vai ar brīvības atņemšanu līdz piecpadsmit gadiem un policijas kontroli uz laiku līdz trim gadiem. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas