Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Cēsīs zagļi apzog automašīnu, kamēr autovadītājs maina riepu

Cēsīs, kamēr autovadītājs mainīja riepu, zagļi apzaguši automašīnu, aģentūru LETA informēja Valsts policijas (VP) Vidzemes reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Zane Vaskāne.

Vakar, 8.aprīlī, ap plkst.18.30 VP tika saņemta informācija par to, ka Cēsīs, J. Poruka ielā, no automašīnas salona nozagti vairāk nekā 300 eiro. Tika noskaidrots, ka cietušais vīrietis stāvlaukumā pamanījis, ka viņa automašīnai ir bojāta riepa.

Pēc Vaskānes teiktā, kamēr vadītājs mainīja riepu, no automašīnas salona, kur atradās naudas maks, tika nozagta nauda. 

Policijā sākts kriminālprocess par zādzību no automašīnas. Izmeklēšana turpinās.

VP aicina automašīnu īpašniekiem pievērst uzmanību savu spēkratu drošībai, neatstāt tā salonā atslēgas, transportlīdzekļa reģistrācijas dokumentus vai vērtīgas mantas. Redzamā vietā atstātas personiskās mantas kalpo kā stimuls garnadzim iekļūt transportlīdzeklī, izsitot auto stiklu vai kādā citā veidā to bojājot. Tāpat iedzīvotāji ir aicināti nezaudēt modrību un neatstāt savu īpašumu viegli pieejamu garnadžiem.

Policija aicina nebūt vienaldzīgiem. Gadījumos, ja redz, ka stāvlaukumā pie kāda transportlīdzekļa vai nomaļā vietā novietotas tehnikas uzturas svešas personas, kuras acīmredzami nav transportlīdzekļa īpašnieki, un šo personu nodomi, varētu būt noziedzīgi, nekavējoties jāziņo policijai pa tālruni 110, kā arī, ja iespējams jāinformē transportlīdzekļa saimnieks vai vadītājs par svešu personu aktivitāti.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas