Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Ceturtdien no ūdens izcelti vēl divi bojāgājušie, bet trīs cilvēkus izdevies izglābt

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) darbinieki aizvadītajā diennaktī no Latvijas ūdenstilpēm izcēluši divu cilvēku mirstīgās atliekas, bet trīs cilvēkus ūdenī izdevies izglābt, aģentūru LETA informēja dienesta preses pārstāve Agrita Vītola.

Plkst.13.51 glābēji steidzās uz izsaukumu Rīgā, kur kanālā bija pamanīts slīkstošs cilvēks. Slīkstošais tika izcelts no ūdens un nodots Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestam (NMPD).

Plkst.22.47 VUGD saņēma izsaukumu Rīgā, kur cilvēks bija iepeldējis upē un saviem spēkiem nespēja nokļūt krastā. Glābēji izcēla cilvēku no ūdens un nodeva mediķiem.

Savukārt plkst.1.16 atkal tika saņemts izsaukums par kādu kanālā slīkstošu cilvēku. Izmantojot glābšanas dēli, VUGD darbinieki nogādāja šo personu krastā un nodeva NMPD.

Savukārt no ezeriem Krāslavā un Krāslavas novada Aulejas pagastā glābēji ceturtdien izcēla divu cilvēku mirstīgās atliekas. Šo personu nāves iestāšanās apstākļus skaidros Valsts policija.

VUGD atgādina, ka, atpūšoties pie ūdens, jāievēro piesardzība - jāizvērtē riski, jāpieskata bērni un nevajag doties peldēties, ja pirms tam ir lietots alkohols. Vizinoties ar laivām vai citiem peldlīdzekļiem, papildu drošībai jāuzvelk glābšanas veste.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas