Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Kandavas novadā gājis bojā motociklists

Svētdien negadījumā Kandavas novadā gājis bojā motociklists, bet pasažieris pēc policistu veiktās reanimācijas nogādāts slimnīcā, aģentūru LETA informēja Valsts policijas (VP) Zemgales reģiona pārvaldes pārstāve Dace Kalniņa.

Kandavas novada Zemītes pagastā pagaidām nenoskaidrotu apstākļu dēļ no ceļa braucamās daļas nobrauca motocikls "Yamaha XJ600S". Notikuma vietā gāja bojā 1976.gadā dzimis vīrietis, bet 1992.gadā dzimis vīrietis guva smagus miesas bojājumus un tika nogādāts ārstniecības iestādē.

Policijā par notikušo sākts kriminālprocess un notiek izmeklēšana, lai noskaidrotu visus notikušā apstākļus.

Saistībā ar notikušo policija izsaka atzinību un pateicību Zemgales reģiona pārvaldes Kārtības policijas biroja Patruļpolicijas nodaļas Satiksmes uzraudzības rotas jaunākajam inspektoram-virsseržantam Aināram Zēģelim un jaunākajam inspektoram-virsseržantam Sigurdam Rancānam, kuri, ierodoties notikuma vietā, neapjuka, izrādīja iniciatīvu un operatīvi un profesionāli sniedza pirmo palīdzību cietušajam, līdz ieradās mediķi.

"Paldies kolēģiem par izrādītajām rūpēm, gudru, drosmīgu un mērķtiecīgu rīcību un neatlaidību, vairāk nekā 20 minūtes veicot reanimēšanas pasākumus. Jūsu piemērs spēcina un iedvesmo," pauda VP.

Neskatoties uz veiktajiem reanimēšanas pasākumiem, vīrietis notikuma vietā gāja bojā.

Jau ziņots, ka aizvadītajā diennaktī ceļu satiksmes negadījumos gājis bojā viens cilvēks. Ceļu satiksmes negadījums ar bojā gājušo reģistrēts Zemgalē.

Tāpat kopumā ceļu satiksmes negadījumos cietuši desmit cilvēki, no tiem viens ir velosipēdists. Rīgas reģionā cietuši trīs cilvēki, Zemgalē pieci, bet Latgalē divi, no tiem viens velosipēdists.

Kopumā diennakts laikā valstī reģistrēts 71 ceļu satiksmes negadījums, no tiem septiņi bija ar cietušajiem.

Diennakts laikā Rīgas reģionā notikuši 28 ceļu satiksmes negadījumi, Zemgalē - 13, Vidzemē - 12, Kurzemē un Latgalē katrā notikušas pa deviņām avārijām, liecina VP apkopotie dati.

(papildināta visa ziņa)

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas