Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +5 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 9. maijs
Klāvs, Einārs, Ervīns

Ķekavā noķerts 72 gadus vecs dzērājšoferis 4,22 promiļu reibumā

Pateicoties iedzīvotāju vērībai un likumsargu operatīvajai rīcībai, 10.aprīlī Ķekavā aizturēts autovadītājs, kurš pie stūres bija sēdies vairāk, nekā četru promiļu reibumā, portālu Diena.lv informēja Reģionālās pašvaldības policijas priekšnieks Māris Bomiņš.

Vakar, 10. aprīlī, ap plkst. 21:40 Reģionālās pašvaldības policijas dežūrdaļā tika saņemts zvans no kāda satraukta Ķekavas iedzīvotāja par to, ka kāds vīrietis stiprā alkohola reibumā pārvietojas Ķekavas centrā ar pelēkas krāsas JEEP automašīnu un ar savu braukšanu apdraud autobraucējus un iedzīvotājus.

Patrulējot Ķekavas novada teritorijā, Pašvaldības policijas darbinieku uzmanību piesaistīja pazīmēm atbilstošas markas un krāsas automašīna, kuras vadītājs, ieraugot policijas operatīvo transportlīdzekli mēģināja strauji mainīt braukšanas virzienu.

Pēc policistu aicinājuma apstāties, atklājās, ka 1940.gadā dzimušais vīrietis pie sava spēkrata sēdies krietnā kunga dūšā. Ceļu policijas vīrieša izelpā konstatēja alkohola reibumu 4,22 promiles. Kā skaidro mediķi, parasti jau 4-5 promiles alkohola organismā ir cilvēkam nāvējoša deva.

Pašvaldības policija pateicas iedzīvotājam, kurš sniedza informāciju par pārkāpēju un atzīst, ka šoreiz nelaimi izdevās novērst. Iereibušo pārkāpēju mašīnai nokļūstot Ķekavas pilsētas ielās, kur šajā laikā ir intensīva satiksme, sekas pārgalvīgā vadītāja rīcībai būtu neprognozējamas.

Par šo faktu Valsts policijā tiks uzsākts kriminālprocess un autovadītājam draud brīvības atņemšanas sods līdz diviem gadiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas