Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Otrdiena, 16. aprīlis
Mintauts, Alfs, Bernadeta

Latvijas policija izdod igauņu kolēģiem aizdomās par slepkavību turētu vīrieti

Latvijas policija otrdien izdevusi igauņu kolēģiem vīrieti, kas tiek turēts aizdomās par cilvēka noduršanu Tallinas Lasnamē rajona bārā.

24.oktobrī Latvijas policija ziņoja Igaunijas policijas un robežapsardzes departamentam, ka netālu no Rīgas aizturēts 32 gadus vecs vīrietis, ko Igaunija bija izsludinājusi meklēšanā aizdomās par 22.augustā izdarītu slepkavību. Tiesa jau iepriekš bija izdevusi orderi arestam.

Kā pastāstījis Igaunijas Policijas un robežsardzes pārvaldes Ziemeļu prefektūras kriminālpolicijas biroja vadītājs Urmets Tambre, Latvijas policija vīrieti aizturējusi uz ielas un aizturēšanas laikā neviens nav cietis.

22.augusta rītā Igaunijas policija saņēma izsaukumu uz Lasnamē rajonu, kur bija izcēlies kautiņš. Pēc provizoriskām ziņām, konflikts bija aizsācies bārā, tā dalībnieki savā starpā nav bijuši pazīstami.

Kautiņš turpinājās uz ielas pie bāra, kur tika sadurts 26 gadus vecs vīrietis, kas vēlāk slimnīcā mira. Konfliktā cieta arī kāda sieviete un vīrietis, kuriem pēc pirmās palīdzības saņemšanas tika atļauts doties ārstēties mājās.

Policija kā aizdomās turētos identificēja trīs cilvēkus - 30 gadus vecu vīrieti un 34 gadus vecus vīriešus. Divi no aizdomās turamajiem tika aizturēti jau augustā, viņiem tika noteikts apcietinājums, bet viens no viņiem aizbēga.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nesanāca ar Citadeli. Vai sanāks ar Indexo?

Lai gan vēl pirms pāris nedēļām politikas kuluāros ar jaunu joni ticis aktualizēts jautājums par topošās bankas akcionāru reputāciju, kopējais noskaņojums amatpersonām ir atgaiņāties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas