Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā -1 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Liepājā brauc dzērumā, nedod ceļu un bēg no policijas

Aizvadītajā nedēļas nogalē Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes darbiniekiem vairākas reizes nācies doties uz izsaukumiem saistībā ar dažādiem autovadītāju pārkāpumiem, informē policijas pārstāve Jolanta Knīse.

26.jūlijā plkst.22 Liepājā 1986.gadā dzimis vīrietis, būdams 1.47 promiļu reibumā, vadīja automašīnu Mitsubishi Carisma. Vīrietim nebija transportlīdzekļa vadīšanas tiesības.

Savukārt 27. jūlijā plkst. 19.05 Liepājā kāda 76 gadus veca kundze vadīja automašīnu Mazda pa Zāļu ielu virzienā no Zirņu ielas uz Ganību ielu. Sieviete krustojumā nedeva ceļu automašīnai BMW, kā rezultātā izraisīja sadursmi. Mazda vadītāja un pasažiere ar viegliem miesas bojājumiem nogādātas Liepājas reģionālajā slimnīcā.

27.jūlija naktī Liepājā pagaidām nenoskaidrots automašīnas Toyota Avensis vadītājs brauca pa Dzirnavu ielu uz Jūras ielu diennakts tumšajā liekā, bez iedegtām ārējām apgaismes ierīcēm. Policijas darbinieki mēģināja apturēt automašīnas vadītāju, bet viņš uzsāka bēgšanu. Bēgot pa Ganību ielu, Toyota Avensis vadītājs nebija izvēlējies drošu braukšanas ātrumu, tāpēc netika galā ar automašīnas vadību un ietriecās gan ielas norobežojošā barjerā, gan apgaismes stabā. Pārgalvīgais šoferis atstāja automašīnu un no notikuma vietas aizbēga. Par cietušajiem ziņu nav, policija noskaidro notikušā apstākļus. 

Vēl 25.jūlijā Nīcas novada Nīcas pagastā automašīnas Volvo īpašniece konstatēja, ka  automašīnai ir izsists stikls, un no salona izzagta viņai piederošā somiņa ar personīgajām mantām. Policija ir uzsākusi kriminālprocesu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

KNAB un SAB neesot saņēmis nevienu iesniegumu no Kadžuļa

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) līdz šim nav saņēmis nevienu iesniegumu no uzņēmēja Renāra Kadžuļa vai kādas citas personas saistībā ar iespējamu 2014.gada Saeimas vēlēšanu rezultāt...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas