Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Ogres novadā autoavārijā iet bojā trīs cilvēki

Ogres novada Meņģeles pagastā, vakar automašīnai uzbraucot kokam, kas bija aizšķērsojis ceļu, bojā gājuši trīs cilvēki, informēja Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Ceļu satiksmes negadījums noticis vakar ap plkst.17, kad kāds autovadītājs Ogres novada Meņģeles pagastā, vadot automašīnu Volvo-V40, pa vietējā mēroga ceļu uzbrauca kokam, kas bija aizšķērsojis autoceļu.

Avārijā gāja bojā trīs cilvēki, bet divas personas ar dažādiem miesas bojājumiem tika nogādātas Ogres slimnīcā.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 67 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 13 cilvēki. Rīgas reģionā reģistrētas 37 avārijas, kurās cietuši desmit cilvēki.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Ilze Bukša informēja, ka slimnīcā nogādāti 11 gadus vecs zēns ar galvas traumu un aptuveni 50 gadus vecs vīrietis ar ribu lūzumiem un krūškurvja traumu.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja 38 transportlīdzekļu vadītājus, kuriem alkohola koncentrācija organismā pārsniedza atļauto normu. 15 no tiem bija autovadītāji, 23 - velosipēdu un motorolleru vadītāji. Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti 17 transportlīdzekļu vadītāji - astoņi autovadītājs un deviņi velosipēdu un motorolleru vadītāji.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas