Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +6 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Otrdien Cēsīs pēkšņu veselības problēmu dēļ pie auto stūres miris vīrietis

Otrdien Cēsīs pēkšņu veselības problēmu dēļ pie auto stūres miris vīrietis, aģentūru LETA informēja Valsts policijas (VP) Vidzemes reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Rūta Smilga.

Vakar īsi pirms plkst.19 Cēsīs, Raunas ielā 3, automašīnas "Volvo" vadītājam radās pēkšņas veselības problēmas, kā rezultātā automašīna ietriecās ielu norobežojošajā metāla apmalē.

Neskatoties uz Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķu veiktajiem reanimēšanas pasākumiem, vīrietis mira bioloģiskā nāvē bez vardarbības pazīmēm un traumām.

Saskaņā ar VP datiem, aizvadītajā diennaktī valstī kopumā reģistrēti 116 ceļu satiksmes negadījumi, 16 no kuriem bijuši arī kopumā 17 cietušie.

Rīgas reģionā avārijās cietuši deviņi cilvēki, no kuriem viens bija velosipēdists, bet pieci - elektroskrejriteņu vadītāji.

Vidzemes reģionā vakar notikuši pieci ceļu satiksmes negadījumi, un vienā no tiem dzīvību zaudējis viens cilvēks. Zemgalē avārijās traumas guvuši divi cilvēki, viens no viņiem - velosipēdists.

Vēl vakar Latvijā kopumā noformēti 389 administratīvā pārkāpuma protokoli ceļu satiksmes jomā, 163 šoferu sodot par pārāk ātru braukšanu, desmit - par braukšanu dzērumā, vienu - par sēšanos pie stūres narkotisko vielu iespaidā, bet sešus - par agresīvu braukšanu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

NA neatbalstīs Braži ārlietu ministres amatam

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) neatbalstīs diplomātes Baibas Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā, aģentūrai LETA pēc abu pušu tikšanās pauda NA priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas