Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +19 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 19. maijs
Sibilla, Teika, Lita

Ozolniekos atsavina lielu daudzumu kontrabandas smēķu

Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes darbinieki Ozolniekos atsavinājuši 240 000 nelegālo cigarešu, portāls Diena.lv uzzināja policijā.

Cigaretes NZ un Premjer ar Baltkrievijas Republikas akcīzes markām tika pārvadātas automašīnā Opel Vectra. Aizturēti 1961. un 1971.gadā dzimuši vīrieši, kuri jau iepriekš nonākuši policijas redzeslokā, saistībā ar akcizēto preču nelikumīgu apriti. Savukārt, veicot sankcionētu kratīšanu Ozolnieku novadā, vienā no privātmājām atsavinātas 14 kastes ar dažādu marku cigaretēm. Aizturēts 1962.gadā dzimis vīrietis.

Uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 221.panta 2.daļas, kas paredz sodu ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz diviem gadiem vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas.

Zemgales reģionā šī gada 10 mēnešos par nelegālo akcizēto preču apriti uzsākti 132 kriminālprocesi – no tiem 67 Jelgavā. Šogad atsavināto cigarešu skaits ievērojami pieaudzis: Zemgales reģionā atsavinātas 2 687 800 nelegālo cigarešu, kamēr 2013.gadā attiecīgā periodā bija atsavinātas 1 761 578 cigaretes.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas