Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 23. septembris
Vanda, Veneranda, Venija

Par draudzenes sišanu ar cirvja kātu un acu spiešanu ar pirkstiem piespriež vairākus gadus cietumā

Zemgales rajona tiesa kādam vīrietim par vardarbību pret draudzeni, sišanu ar cirvja kātu un acu spiešanu ar pirkstiem piesprieda vairākus gadus cietumā, aģentūra LETA uzzināja prokuratūrā.

Vīrietis apsūdzēts par vidēji smagu miesas bojājumu nodarīšanu, draudiem viņu nogalināt, kā arī par to, ka nelikumīgi ierobežoja cietušās sievietes brīvību. Tiesa viņam piesprieda reālu brīvības atņemšanu uz trīs gadiem un četriem mēnešiem, kā arī probācijas uzraudzību uz vienu gadu un sešiem mēnešiem.

Saskaņā ar apsūdzību vīrietis kādā pērnā gada novembra dienā, atrodoties alkohola ietekmē un dusmu vadīts pret savu draudzeni, ar kuru viņam bija pastāvīgas intīmās attiecības, savstarpēja konflikta laikā ar viņu, rāva sievieti aiz drēbēm un tīši iesita viņai.

Pēc nepilna mēneša apsūdzētais cietušajai sievietei ar cirvja kātu divas reizes iesita pa galvu un izdarīja vairākus sitienus pa kājām, kā arī ar roku pirkstiem spieda viņas acis.

Apsūdzētais izteica cietušajai mutiskus draudus viņu nogalināt, ja viņa par pielietoto vardarbību no apsūdzētā vīrieša puses ziņos policijai.

Ar tiesas piespriesto sodu Rietumzemgales prokuratūras prokurore ir apmierināta un nelūgs tiesu sagatavot pilnu spriedumu. Pārējās procesā iesaistītās personas var spriedumu pārsūdzēt Zemgales apgabaltiesā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas