Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Par vairākām laupīšanām Jūrmalā aizturēts vīrietis

Aizdomās par vairākām laupīšanām Jūrmalā un, iespējams, citās pilsētās aizturēts vīrietis, vēsta Valsts policija.

29.jūlijā ap plkst. 18 Valsts policijas Jūrmalas iecirknī tika saņemta informācija, ka Jaundubultu stacijas rajonā notikusi laupīšana, kuras laikā vīrietis, piedraudot ar nazi, kādai sievietei atņēmis ap 60 eiro. 

Likumsargiem, apsekojot stacijas apkārtni, viens no policistiem pamanīja kādu vīrieti, kurš atbilda cietušās sniegtajam aprakstam.

Vīrietis, pamanot policistu, metās bēgt. Saprotot, ka aizbēgt nebūs iespējams, viņš mēģināja pretoties. Lai izvairītos no jebkādām darbībām no šī vīrieša puses, likumsargs veica brīdinošu šāvienu gaisā, pēc kā vainīgais tika aizturēts.
1994.gadā dzimušais aizturētais jau vairākas reizes nonācis policijas redzeslokā par laupīšanām.

29.jūlijā Valsts policijas Jūrmalas iecirknī vērsās vēl trīs cietušie saistībā ar laupīšanām. Vienai no šīm personām arī draudēts ar nazi, otrai personai draudēts ar fizisku izrēķināšanos, bet pret trešo personu pielietots fizisks spēks. Jāpiemin, ka trešajā gadījumā laupīšana vīrietim nav izdevusies.

Varmāka ņēmis tikai naudu.

Sākti kopumā trīs kriminālprocesi par laupīšanu un viens kriminālprocess par laupīšanas mēģinājumu. Par laupīšanu soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz pieciem gadiem vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem.

Pašlaik vīrietis atrodas izolatorā.

Saistībā ar notikušo policijai ir aizdomas, ka aizturētais varētu būt veicis arī citas laupīšanas ne tikai Jūrmalā, bet arī citās pilsētās. Valsts policija aicina atsaukties cilvēkus, kuri cietuši no attēlā redzamā vīrieša uzbrukumiem, zvanot pa tālruni 67075147, 67075111, 110 vai vēršoties tuvākajā policijas iecirknī.

Top komentāri

ciniķis
c
"..aizturētais jau vairākas reizes nonācis policijas redzeslokā par laupīšanām." - cik aplaupīšanas ir jāveic, lai no "policijas redzesloka" nonāktu policijas izolatorā? Rakstā nav norādīts arī, vai šis ir čigāns vai "bēglis".
ļuļa kebabs
ļ
izskatās pēc sintijas romieša.
apčakars
a
kūpināts vietējais latvietis dzīvo pēc šakāļa likumiem .
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas