Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +4 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 9. maijs
Klāvs, Einārs, Ervīns

Pie Jelgavas 2.pamatskolas notver narkotirgoņus

Pēdējo dienu laikā Jelgavas apmkārtnē aizturētas trīs personas par narkotisko un psihotropo vielu uzglabāšanu un realizēšanu, tostarp – pie Jelgavas 2.pamatskolas, portālam Diena.lv pavēstīja Valsts policijas (VP) Zemgales reģiona pārvaldē.

Pirms jaunā mācību gada sākuma,  policijas darbinieki veica pastiprinātus pasākumus, jauno psihotropo vielu aprites apkarošanā jomā, kā rezultātā pagājušajā nedēļā – ceturtdien, 28. augustā, pie Jelgavas 2.pamatskolas par narkotisko un psihotropo vielu realizāciju aizturēja 1991.un 1995.gadā dzimušus vīriešus, pie kuriem tika atsavināti seši iepakojumi ar zaļganbrūnas krāsas augu valsts izcelsmes vielu. Sankcionētas kratīšanas laikā vienā no aizturētā vīrieša dzīvesvietām tika atsavināti 54 iepakojumi psihotropās vielas un viens iepakojums ar baltas krāsas pulverveida vielu, kuras nosūtītas ekspertīzei.

Savukārt otrdien, 26.augustā, veicot operatīvos meklēšanas pasākumus, uz ceļa Jelgava – Rīga 30.km policijas darbinieki apturēja automašīnu Mercedes Benz CL 500, kuras vadītājam - 1978.gadā dzimušam vīrietim - atsavināti 26 iepakojumi ar izžāvētu augu valsts izcelsmes vielu. Maisījumi atradušues automašīnas salonā un aizdomās par narkotisko vielu glabāšanu un pārvadāšanu likumsargi automašīnas vadītāju aizturēja.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas