Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Piektdien 132 negadījumos uz ceļiem desmitiem cietušo

Vakar Latvijā reģistrēti 132 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cieta 34 cilvēki, kas ir būtiski vairāk nekā vidēji ikdienā, aģentūru LETA informēja Valsts policija.

Piemēram, pagājušajā gadā satiksmes negadījumos Latvijā cieta 4071 cilvēks jeb vidēji 11 ceļu satiksmes dalībnieki diennaktī.

Piektdien 22 cilvēki cietuši avārijās Rīgā un tās apkārtnē, seši - Latgalē, trīs - Kurzemē, divi - Zemgalē, bet viens - Vidzemē.

Seši no cietušajiem bija gājēji, bet astoņi - velosipēdisti, tostarp Rīgā negadījumos iekļuva pieci gājēji un trīs velosipēdisti. Pa vienam velosipēda vadītājam avārijās iekļuva arī pārējos Latvijas novados, tostarp Latgalē - divi.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā policija vakar aizturējusi desmit autovadītājus: pa trim - Rīgā un tās apkārtnē un Kurzemē, divus - Vidzemē, bet pa vienam - Zemgalē un Latgalē.

Par ātruma pārsniegšanu autovadītājiem noformēti 164 protokoli. Rīgas apkārtnē par atļautā braukšanas ātruma pārkāpšanu sodīti 34 autovadītāji, Vidzemē - 46, Zemgalē - 36, Kurzemē - 34, bet Latgalē - 14 autovadītāji.

Kopumā policija vakar noformējusi 403 protokolus par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem.

Top komentāri

Aizsajūsmasaizrāvāselpa
A
Vēl vairāk fotoradaru!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vēl vairāk represiju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vēl vairāk ātruma ierobežojumu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas