Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Policija likvidē točku Sarkandaugavā

Trešdien Rīgas reģiona policijas darbinieki sadarbībā ar Speciālo uzdevumu bataljona darbiniekiem veica atkārtotu pārbaudi un kratīšanu vienā no Sīmaņu ielas dzīvokļiem. Policija vairākkārt saņēmusi informāciju un sūdzības no iedzīvotājiem, ka minētajā dzīvoklī tiek tirgots nelegālais alkohols un cigaretes. 
26.septembrī Rīgā, kādā Sīmaņu ielas dzīvoklī Rīgas policijas darbinieki veica sankcionētu kratīšanu un aizturēja divas personas aizdomās par nelegālā alkohola un cigarešu tirdzniecību. 

Notikuma vietā likumsargi aizturēja 1959.gadā dzimušu vīrieti un 1958.gadā dzimušu sievieti. Nelegālās preces tirgotavai jau iepriekš bija sastādīti vairāki administratīvie sodi. 20.septembrī policijas darbinieki veica sankcionētu kratīšanu Sīmaņu ielas dzīvoklī, taču iespējamie „točkas” īpašnieki paspēja likvidēt nelegālās preces. Savukārt 26.septembra kratīšanas laikā policistiem izdevās gūt pierādījumus, lai sāktu kriminālprocesu un aizturētu iespējamos vainīgos. 

Dzīvoklim bija dzelzs durvis un restes. Kamēr policistiem izdevās iekļūt dzīvoklī, „točkas” īpašnieki iespējams visu nelegālo alkoholu izlēja. Policijas darbinieki dzīvoklī atrada vairākus blokus ar nelikumīgām cigaretēm bez akcīzes marķējuma, kā arī vairākus simtus tukšas plastmasas pudeles ar alkoholam līdzīgu smaku, kurās iespējams pirms likumsargu ierašanās bija nelegālais alkohols. 

Kriminālprocesa ietvaros policija turpina izmeklēšanu un noteikta ekspertīze atrastajām vielām. Abiem aizturētajiem tiesa piemēroja ar brīvības atņemšanu nesaistītu drošības līdzekli. 

Pēc policijas darbinieku novērojumiem „točku” īpašnieki nelegālo alkoholu uzglabā nelielos daudzumos, jo par šādu pārkāpumu kriminālatbildība iestājas, ja tiek glabāts vairāk nekā 20 litru spirta. 

Policija pateicas iedzīvotājiem, kas ziņo par nelikumīgām alkohola, cigarešu un narkotiku tirdzniecības vietām, kā arī aicina citus cilvēkus ziņot par „točkām.”

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas