Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Otrdiena, 16. aprīlis
Mintauts, Alfs, Bernadeta

Policija noskaidrojusi iespējamos trīs cilvēku nāves apstākļus Bauskas pusē

Valsts policija vēsta, ka izdevies noskaidrot iespējamo trīs cilvēku nāves iemeslu Bauskas pusē.

Šā gada 1.augusta rītā, vienā no privātmājām, Bauskas novadā, Brunavas pagastā, Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Bauskas iecirkņa policijas darbinieki konstatēja divus mirušus vīriešus bez redzamām vardarbīgas nāves pazīmēm. 

Veicot notikuma vietas apskati,  vīriešu dzīvesvietā policisti atrada svaigas un vārītas sēnes, kā arī vienu 2 litru plastmasas pudeli ar 350 ml pildītu šķidrumu. Policisti arī noskaidroja, ka 29.jūlijā, no šīs pašas privātmājas, uz slimnīcu tika nogādāta sieviete, kura nākamajā dienā slimnīcā mira.  Saistībā ar šiem gadījumiem tika uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 13.nodaļas – Noziedzīgs nodarījums pret personas veselību, tika nozīmētas ekspertīzes.

Kā viena no sākotnējām versijām tika pieļauta arī saindēšanās ar sēnēm. Šodien, 7.augustā saņemts eksperta atzinums, ka plastmasas pudelē esošais šķidrums ir metanols, kas dod pamatu secināt, ka iespējamais nāves cēlonis ir šī šķidruma lietošana. Izmeklēšanā noskaidrots, ka šo šķidrumu viens no bojāgājušajiem vīriešiem patvaļīgi paņēmis savā darba vietā biodīzeļdegvielas ražotnē.

Pašlaik policisti turpina izmeklēšanu, ir nozīmētas tiesu medicīniskās ekspertīzes. Plašākus komentārus izmeklēšanas interesēs policija nesniedz.

Vienlaicīgi policija vērš iedzīvotāju uzmanību uz to, ka nekādā gadījumā nelietot nezināmas izcelsmes saturošus šķidrumus, jo tas var būt bīstami veselībai un dzīvībai.

Top komentāri

>:-)
&
Viens gudrais, te nesen bauroja, ka no akcīzes nodokļa samazināšanas, cilvēciņi, nu no prieka nodzersies ! Šķiet gan, ka ŠIE, veikalā šņabi nekad nav pirkuši un viņiem , tā akcīze … Dienišķā krutka, un viss .
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nesanāca ar Citadeli. Vai sanāks ar Indexo?

Lai gan vēl pirms pāris nedēļām politikas kuluāros ar jaunu joni ticis aktualizēts jautājums par topošās bankas akcionāru reputāciju, kopējais noskaņojums amatpersonām ir atgaiņāties.

Ar likumu garantēs skaidras naudas pieejamību

Valdība otrdien atbalstīja grozījumus Kredītiestāžu likumā, kuru mērķis ir nodrošināt skaidrās naudas pieejamību iedzīvotājiem visā Latvijas teritorijā, nosakot minimālās prasības pakalpojumam, kura r...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas