Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +24 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 18. jūnijs
Madis, Alberts

Policija Rīgā aiztur agresīvu Krievijas atbalstītāju

Sestdienas pēcpusdienā, 8. jūnijā, Rīgas pašvaldības policijas (RPP) Latgales pārvaldes darbinieki, patrulējot Latgales apkaimē, Daugavpils ielā ievēroja divus vīriešus. Braucot garām abiem vīriešiem, viens no tiem ekipāžas virzienā izteica cieņu aizskarošus vārdus. Vienlaikus policisti pamanīja, ka personai uz cepures ir Krieviju slavinoša simbolika.

Policijas darbinieki, reaģējot uz situāciju, devās pie vīrieša. Sarunas laikā policisti vīrietim vairākkārt deva rīkojumu novilkt cepuri un novērst pārkāpumu, uz ko vīrietis nereaģēja un mēģināja provocēt likumsargus, līdz ar to vīrietis tika aizturēts un iesēdināts operatīvā transportlīdzekļa pagaidu aizturēšanas nodalījumā. Kungs aizturēšanas laikā uzvedās agresīvi, pretojās policistu prasībām un izteica cieņu aizskarošus vārdus.

Pēc brīža persona tika nogādāta RPP Latgales pārvaldē turpmāko procesuālo darbību veikšanai. Pret agresīvo vīrieti uzsākti divi administratīvā pārkāpuma procesi – par sabiedriskās kārtības traucēšanu, par ko piemēro brīdinājums vai naudas sodu fiziskai personai līdz 500 eiro, un par militārās agresijas un kara noziegumu slavinošu simbolu izmantošanu publiskā vietā, par ko piemēro brīdinājumu vai naudas sodu fiziskai personai līdz 350 eiro.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas