Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +12 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Rīgas satiksmes autobusa šoferis ugunsgrēkā Stopiņu novadā izglābis cilvēku

Ugunsgrēkā Stopiņu novadā trešdien garām braucošs autobusa šoferis izglābis cilvēku, aģentūra LETA uzzināja pašvaldības SIA Rīgas satiksme.

Šoferis Sergejs Paramonovs agri no rīta ar autobusu izbraucis no parka, lai dotos uz 51.maršruta galapunktu un sāktu darba dienu, taču pa ceļam pamanījis, ka kādā divstāvu mājā izcēlies ugunsgrēks.

Viņš nekavējoties apturējis autobusu, izsaucis ugunsdzēsējus un pats steidzies palīgā nelaimē nonākušajiem. Paramonovs ne tikai piedalījies ugunsnelaimes dzēšanā, bet no degošās mājas iznesis ārā vienu cilvēku un izglābis tam dzīvību.

Rīgas satiksmes pārstāvis Viktors Zaķis uzsvēra, ka uzņēmums ar drosmīgā vīra rīcību ļoti lepojas. Šogad uzņēmumā ieviesta darbinieku balva Rīgas satiksmes lepnums, kuru saņēmuši aptuveni 20 cilvēki, kas veikuši labus darbus ārpus sava darba laika, piemēram, aizturējuši vandaļus vai zagļus. Balvu saņēmis darbinieks, kurš atmaskojis viltvārdi, kas uzdevies par kontrolieri, un pateicības saņēmēju lokā ir arī sieviešu grupa, kas piedalījusies cita ugunsgrēka dzēšanā.

Balva pasniegta jau pirms pāris nedēļām, taču Zaķis uzsvēra, ka Rīgas satiksme noteikti atradīs veidu, kā drosmīgajam šoferim pateikt paldies. "Viņš noteikti ir Rīgas satiksmes lepnums," teica Zaķis.

Jau ziņots, ka trešdien Stopiņu novadā izcēlies ugunsgrēks kādā divstāvu dzīvojamā mājā. Ugunsgrēkā cietušas divas 40 un 61 gadu vecas sievietes un ugunsdzēsējs, kurš guvis kakla traumu un nogādāts slimnīcā.

Ugunsgrēka vietā atrasts arī viens bojā gājis cilvēks.

Izsaukums uz ugunsgrēku saņemts plkst.5.07. Divstāvu dzīvojamā mājā dega gan abi stāvi, gan jumts. Uz notikuma vietu izbrauca piecas autocisternas, divas autokāpnes un ūdensvedējs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas