Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Sadursmes rezultātā viena no automašīnām apgāžas

Ceturtdien, 29.novembrī, ap plkst. 11.40, Rēzeknes novadā, Feimaņu pagastā, notika automašīna Škoda un tajā pašā virzienā braucošās kravas automašīnas Volvo sadursme, kā rezultātā Škoda apgāzās, portālu_ Diena.lv _informēja Valsts policijas pārstāve Anastasija Laizāne.

Negadījumā cieta divas sievietes, 1971.gadā dzimusī Škodas vadītāja un 1982.gadā dzimusī pasažiere. Cietušās guvušas dažādus ķermeņa sasitumus. Policija skaidro negadījuma iemeslus.

Savukārt Daugavpilī ceturtdien autovadītājs uzbrauca gājējai. Ap plkst. 16 Aveņu ielā automašīnas Toyota vadītājs, 20 gadus jauns vīrietis, uzbrauca 50 gadus vecai sievietei, kura šķērsoja ceļu pa gājēju pāreju. Pēc notikušā sieviete ar dažādām traumām bija nogādāta slimnīcā. Pēc sākotnējās informācijas gājējai nav bijuši gaismu atstarojošie elementi uz apģērba vai kaut kur citur.

Ceturtdienas vakarā ārā bijis lietains laiks un tādos laika apstākļos autovadītājiem jo īpaši pasliktinās ceļa pārredzamība - ceļš ir grūti pārskatāms, slapjā brauktuvē atspīd pretimbraucošā transporta luktura gaismas. Tas nebūt nenozīmē, ka vadītājs tiks atbrīvots no atbildības par notikušo negadījumu, taču gājējiem jāatceras par to, cik svarīga ir atstarotāju lietošana tumšā laikā un, ka tas var glābt viņus no nelaimes uz ceļa, jo atstarotājs ļauj vadītājam laicīgi pamanīt cilvēku uz ceļa.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas