Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Sāks skatīt lietu pret pārdevēju, kuru apsūdz dzimumnoziegumos pret četrām pusaudzēm

Aizkraukles rajona tiesā šonedēļ slēgtā sēdē atsāka skatīt iepriekš uz nenoteiktu laiku atlikto krimināllietu, kurā par dzimumnoziegumiem pret četrām pusaudzēm apsūdzēts vīrietis, kurš strādājis par pārdevēju. 

Aizkraukles rajona tiesas kancelejas vadītāja Ruta Čipāne informēja, ka šīs lietas skatīšanu tiesa atsāka 9.septembrī, kad slēgtā sēdē tika uzklausīti liecinieki, un tiesas sēde šajā lietā turpināsies 12.novembrī. 

Kā ziņots, februārī papildu noteikto psiholoģisko un melu detektora ekspertīžu dēļ Aizkraukles rajona tiesā šī lieta tika atlikta uz nenoteiktu laiku, jo, pēc aizstāvja lūguma, apsūdzētajam tika nozīmēta poligrāfa (tā dēvētā melu detektora) un psiholoģiskā ekspertīze. 

Jau ziņots, ka krimināllietā par dzimumnoziegumiem pret četrām pusaudzēm vīrietim apsūdzība uzrādīta par izvarošanu, mudināšanu uz netiklām un seksuālām darbībām un pornogrāfiska rakstura materiālu izgatavošanas un izplatīšanas noteikumu pārkāpšanu. 

Prokuratūras preses sekretāre Aiga Šēnberga iepriekš pastāstīja, ka kopumā 1984.gadā dzimušajam vīrietim inkriminētas septiņas epizodes un cietušās ir četras meitenes. Nozieguma brīdī viena meitene bija 11 gadus veca, bet pārējām attiecīgi bija 13, 15 un 17 gadi. 

Saskaņā ar apsūdzību vīrietis interneta portālos "draugiem.lv" un "inbox.lv" sarakstījies ar meitenēm un tad aicinājis uz satikšanos. Reāli apsūdzētais saticies tikai ar jaunāko no cietušajām, bet pārējās mudinājis uz seksu ar interneta un mobilā tālruņa īsziņu starpniecību. 

Policisti vīrieti aizturēja pērn 24.martā, brīdī, kad viņš bija tikko saticies ar mazgadīgu meiteni. Pateicoties ātrajai policistu reaģēšanai, iespējamais noziegums tika novērsts un vīrietim neizdevās veikt, visticamāk, ieplānoto bērna izvarošanu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Stājas spēkā vilcienu kustības pavasara grafiks

Šodien stājas spēkā vilcienu kustības pavasara grafiks, paredzot papildu reisus Tukuma, Skultes un Aizkraukles dzelzceļa līnijās, informēja AS Pasažieru vilciens (PV) pārstāvji.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas