Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Sestdien pie stūres pieķerti 18 šoferi alkohola reibumā un divi narkotisko vielu ietekmē

Aizvadītajā diennaktī Latvijā pieķerti 18 automašīnu vadītāji alkohola reibumā un divi narkotisko vielu ietekmē, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

Kopumā ceļu satiksmes jomā pieņemti 563 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tajā skaitā 212 par ātruma pārsniegšanu, 18 par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā, divi par braukšanu narkotisko vielu ietekmē un septiņi par agresīvu braukšanu.

Rīgā pieņemti 221 administratīvo pārkāpumu lēmumi, no kuriem 97 bija par ātruma pārsniegšanu, seši - par agresīvu braukšanu, četri par transportlīdzekļa vadīšanu alkohola reibumā un divi par transportlīdzekļa vadīšanu narkotisko vielu iespaidā.

Zemgalē kopumā pieņemti 130 administratīvo pārkāpumu lēmumi, no kuriem 48 bija par ātruma pārsniegšanu un seši par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā. Tikmēr Kurzemē adminstratīvi sodīti 88 šoferi. No tiem 49 sodīti par atļautā ātruma pārsniegšanu, viens šoferis sodīts par agresīvu braukšanu, kā arī pie stūres pieķerti trīs dzērājšoferi.

Vidzemē aizvadītajā diennaktī pieņemti 84 administratīvo pārkāpumu lēmumi, no kuriem 42 bija par ātruma pārsniegšanu, bet trīs par transportlīdzekļa vadīšanu alkohola reibumā. Savukārt Latgalē administratīvi sodīti 40 automašīnu vadītāji, no kuriem 16 pārkāpa atļauto ātrumu, bet divi šoferi atradās alkohola reibumā.

Aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 100 ceļu satiksmes negadījumu, un tajos cietuši 10 cilvēki.

Visvairāk jeb 62 ceļu satiksmes negadījumi reģistrēti Rīgā, 13 - Kurzemē, 11 - Latgalē, astoņi - Zemgalē un seši ceļu satiksmes negadījumi reģistrēti Vidzemē.

Rīgā un Zemgalē negadījumos vakar cieta trīs cilvēki, kamēr negadījumos Kurzemē un Latgalē - divi cilvēki. No tiem trīs bija gājēji. Viens gājējs cieta Rīgā, bet divi Latgalē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vai ticēt skaļiem virsrakstiem par slavenībām?

Ziņa par slavenības nāvi, aicinājums izlasīt rakstu par nepatikšanām, kas skārušas vienu vai otru sabiedrībā pazīstamu cilvēku, jau ilgstošu laiku ir neatņemama krāpniecisku kampaņu sastāvdaļa. Iemes...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas