Laika ziņas
Šodien
Migla
Svētdiena, 13. oktobris
Irma, Mirga

Ugunsgrēkā cieš divas pusaudzes

Ceturtdien, plkst. 18.04, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma informāciju, ka Rīgā, Maskavas ielā, mājas piebūvē ir izcēlies ugunsgrēks, portālu Diena.lv informēja VUGD pārstāve Viktorija Šembele.

Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka mājas piebūve deg ar atklātu liesmu un tās jau ir pārmetušās arī uz dzīvojamo māju. No divstāvu koka dzīvojamās mājas pirmā stāva ugunsdzēsēji glābēji evakuēja 75 gadus vecu sievieti. Pirms ugunsdzēsēju glābēju ierašanās no mājas bija izkļuvušas 12 un 13 gadus vecas meitenes, kuras bija saindējušās ar degšanas produktiem un tika hospitalizētas. Kopējā degšanas platība bija 44 kvadrātmetru, no tiem piebūve dega 40 kvadrātmetru platībā. Iespējamos ugunsgrēka iemeslus noskaidro Valsts policija.

Aizvadītajā diennaktī, laika posmā no šī gada 27.septembra plkst. 6.30 līdz 28.septembra plkst. 6.30, VUGD saņēma 26 izsaukumus. Kopumā dzēsti pieci ugunsgrēki, veikti 15 glābšanas darbi, bija arī seši maldinoši izsaukumi. Ugunsgrēkos cietuši divi cilvēki.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas