Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Uz elektrovilciena jumta atrod strāvas nosistu pusaudzi

Pagājušās nedēļas nogalē uz Tukuma virziena elektrovilciena jumta atrasts strāvas nosists pusaudzis, vēsta telekanāls LNT.

Nepilngadīgais zēns bija uzrāpies uz elektrovilciena jumta un mērojis vēl nenoskaidrotu ceļa posmu no Rīgas uz Tukumu. Cenšoties parāpties zem augstsprieguma vadiem, zēns saņēmis nāvējošu strāvas triecienu.

"Sestdien notika traģisks negadījums, uz vilciena jumta gāja bojā jaunietis. Tas bija elektrovilciens, viņu nosita ar strāvu. Mēs, protams, neesam tiesu medicīnas eksperti, nedz izmeklēšanas lietās zinoši, bet pēc tā, kurā vietā viņu atrada un ar kādiem miesas bojājumiem viņš bija, tas bija acīmredzami, ka nāve iestājusies no strāvas trieciena. Mēs to konstatējām svētdien, kad vilcienam bija tehniskā apkope," norādījis Pasažieru vilciena pārstāvis Egons Ālers.

Pasažieru vilciena pārstāvis atgādina, ka rāpšanās uz vilcienu jumtiem ir ļoti bīstama, un aicina vecākus skaidrot savām atvasēm, ka šādas "izklaides" var beigties ar smagām traumām vai nāvi.

Jaunieša personība ir noskaidrota, par notikušo policijā sākts kriminālprocess. Ja kāda rīcībā ir noderīga informācija par notikušo, policija lūdz aculieciniekus ziņot pa tālruņa numuru 110 vai 67085929.

Telekanāls arī iepriekš vēstījis par jauniešu bīstamu izklaides veidu, proti, aculiecinieku uzņemtajos video redzams, kā Rīgā kāda puišu kompānija vizinās uz braucoša pasažieru vilciena jumta Torņakalnā, bet cita kompānija, pieķērusies pie transportlīdzekļa sakabes, brauc Ķengaragā.

 

Top komentāri

.
.
Pēc definīcijas vīrietis ir brīnumainā kārtā izdzīvojis puika. Tā vienmēr ir bijis- cik nav nositušies ar mašīnām un motocikliem un gājuši bojā savas muļķības dēļ! Savulaik, kad karš bija nesen beidzies, kauju vietās pilni meži bija ar spridzekļiem, mīnām, šāviņiem, munīciju un bumbām. Un tad gadījās, ka norauto galvu atrada koka galotnē, bet zarnas pļaviņā- skumji, ka no puikām nebija pat ko zārkā ielikt. Sargiet savus puišeļus, varbūt pat kādreiz sanāks vīrieši! Skumji...
Beh
B
Tagad vīriešiem kopējā dzīvildze toč statistikā izmainījās.
Kivičveida amēba
K
Es gan norūdos vannā rādot tiešraidē maziem bērniem savu skaisto "mazāko brāli". Pat Valsts Bērnu tiesību aizsardzības inspekcija ir sajūsmā, kā es audzinu bērnus. Gan jau, arī par manu metamo, šī visu cienījamā valstiskā organizācija ir sajūsmā ! Šie pat vārdu nevar iebilst. Kaifo, kā mēs ar Lieni. Ne maz jau nerunājot par Bāriņtiesām visā Latvijā !
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas