Laika ziņas
Šodien
Migla
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Uz Latvijas ceļiem sestdien dzīvību zaudējuši divi jauni vīrieši

Rīgā, S. Eizenšteina ielā notika sadursme starp automašīnu Audi, kuru vadīja 1996. gadā dzimis vīrietis, un automašīnu VW, kuru vadīja 1960. gadā dzimis vīrietis. Pēc negadījuma slimnīcā nogādāts automašīnas VW vadītājs.
Sestdien uz Latvijas autoceļiem dzīvību zaudējuši divi jauni vīrieši, liecina Valsts policijas portālam Diena.lv sniegtā informācija.

Krimuldas novadā, autoceļa Inčukalns-Valmiera-Igaunijas robeža 24. kilometrā, 1991. gadā dzimis automašīnas Audi vadītājs nobrauca no brauktuves un apgāzās. Vīrietis miris notikuma vietā. Jau vēstīts, ka viņa izgriešanai no auto vraka glābēji pielietoja hidrauliskos instrumentus.

Līvānu novadā, Rusinovā, 1980. gadā dzimis vīrietis ar automašīnu Opel Astra Caravan, netiekot galā ar auto vadību, nobrauca no ceļa braucamās daļas. Vadītājs miris notikuma vietā, savukārt automašīnas pasažieris, 1991. gadā dzimis vīrietis, nogādāts slimnīcā. 

Riebiņu novadā automašīnas BMW X5 vadītājs netika galā ar automašīnas vadību, kā rezultātā automašīna nobrauca no ceļa un apgāzās. Pēc negadījuma slimnīcā no avarējušās automašīnas nogādāts 1986. un divi 1992. gadā dzimuši vīrieši, kā arī 1995. gadā dzimusi sieviete. 

Kopā diennakts laikā uz ceļiem 52 ceļu satiksmes negadījumos bojā gāja divi, bet cieta 12 cilvēki.

Tāpat likumsargi aizturējuši 13 šoferus, kuri pie savu spēkratu stūres bija sēdušies alkohola reibumā, kas parsniedz pieļaujamo normu. Par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu sastādīti 233 protokoli, 85 no tiem Rīgas reģionā, bet 63 Zemgalē.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas