Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

Vīrietis stiprā reibumā izraisa trīs automašīnu sadursmi, vairāki cietušie

Madonas novada Mārcienā svētdien kāds vīrietis stiprā reibumā izraisījis trīs automašīnu sadursmi, kurā cietuši trīs cilvēki. Svētdien kopumā satiksmes negadījumos Latvijā cietuši 18 cilvēki, tostarp vairāki bērni.

Kā aģentūru LETA informēja Valsts policijā, ap plkst.21 automašīna Volkswagen Golf, kuru vadīja 1960.gadā dzimis vīrietis, sadūrās ar pretī braucošu automašīnu Ford Galaxy, kuru vadīja 1960.gadā dzimusi sieviete. Pēc sadursmes Volksvagen ietriecās ceļa malā stāvošā automašīnā Opel Astra Caravan, kuru novietoja stāvēšanai 1961.gadā dzimusi sieviete.

Negadījumā cieta Volkswagen pasažieri – deviņus gadus veca meitene un 46 gadus veca sieviete, kā arī šīs automašīnas vadītājs, kurš automašīnu vadīja atrodoties 2,35 promiļu stiprā reibumā.

Svētdien kopumā reģistrēti 56 ceļu satiksmes negadījumi. Astoņi cilvēki cietuši avārijās Rīgā, seši – Kurzemē, divi Vidzemē un pa vienam Latgalē un Zemgalē.

Četri cilvēki, tostarp divi mazi bērni, svētdien no rīta ap plkst.10.45 cieta negadījumā uz šosejas Rīga-Liepāja 128.kilometrā, kur automašīnas Opel vadītājs neizvēlējās laika apstākļiem atbilstošu braukšanas ātrumu. Uzbraucot uz ceļa nomales, automašīnu sanesa un tā apgāzās. Negadījumā cieta automašīnas vadītājs, 26 gadus veca sieviete, kā arī zīdainis un četrus gadus vecs zēns.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests norāda, ka cietušo atbrīvošanai no automašīnas vraka bija nepieciešama glābēju palīdzība.

Arī avārijā Rīgā, Kleistu ielā cietuši četri cilvēki. Īsi pirms plkst.12 sadūrušās automašīnas Peugeot, kuru vadīja 1971.gadā dzimsi vīrietis, un Dacia, kuru vadīja 1980.gadā dzimis vīrietis. Slimnīcā nogādāti divi 1971.gadā dzimuši vīrieši, kā arī 1979.gadā dzimusi sieviete, kurai konstatētas smagas traumas. Negadījumā cieta arī 1975.gadā dzimusi sieviete, kura gan no hospitalizācijas atteicās. Arī šajā gadījumā cietušie no avarējušās automašīnas atbrīvoti ar hidrauliskajiem instrumentiem.

Savukārt Liepājā, Klaipēdas ielā kāda 67 gadus veca sieviete ap plkst.13 cietusi negadījumā, šķērsojot gājēju pārēju pie sarkanās gaismas, kur viņai uzbraukusi 51 gadu veca vīrieša vadīta automašīna Volvo. Sieviete nogādāta slimnīcā.

Rīgā, Mežciemā, pagaidām nenoskaidrots vadītājs notriecis 14 gadus vecu meiteni. Negadījums ap plkst.18.30 noticis Eizenšteina un Biķernieku ielas krustojumā. Automašīnas vadītājs no notikuma vadītājs aizbēdzis, neziņojot policijai. Cietusī meitene nogādāta slimnīcā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas