Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā -1 °C
Skaidrs
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija
Vislielākā noziedzība pagājušā gadā reģistrēta Ogres novadā, bet no republikas nozīmes pilsētām visvairāk noziegumu bijuši Rīgā

Visvairāk noziegumu pērn reģistrēti Ogres novadā un Rīgā

Pagājušā gadā visvairāk noziegumu reģistrēti Ogres un Dobeles, bet vismazāk noziegumu bijuši Vārkavas un Rucavas novados, liecina Iekšlietu ministrijas Informācijas centra statistika.

Vārkavas novadā pagājušā gadā reģistrēti 13 noziedzīgi nodarījumi, no kuriem lielākā daļa ir mazāk smagi noziegumi. Šāds noziegumu skaits reģistrēts arī Rucavas novadā. Nākamo vietu ieņem Vaiņodes un Mērsraga novadi, kur pagājušā gadā reģistrēti attiecīgi 17 un 18 noziegumi. Latvijā ir vēl vairāki novadi, kur noziedzība vidēji 30 noziegumi gadā.

Vislielākā noziedzība pagājušā gadā reģistrēta Ogres novadā, kur notikuši 674 noziegumi. Tālāk seko Dobeles novads ar 629 noziegumiem un Bauskas novads ar 593 noziegumiem. Kuldīgas novadā pagājušā gadā reģistrēti 573 noziegumi, bet Tukuma novadā 556 noziegumi.

No republikas nozīmes pilsētām vismazākā noziedzība pagājušā gadā reģistrēta Valmierā, kur reģistrēti 475 noziegumi. Valmiera krasi atšķiras no pārējām astoņām republikas nozīmes pilsētām - tuvākā sekotāja ir Rēzekne ar 737 noziegumiem un Jēkabpils ar 749 noziegumiem. Visvairāk noziegumu pērn reģistrēti Rīgā - 19 858.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

NA neatbalstīs Braži ārlietu ministres amatam

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) neatbalstīs diplomātes Baibas Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā, aģentūrai LETA pēc abu pušu tikšanās pauda NA priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas